Adet sancısı

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Merhaba arkadaslar. Ben adet oncesi belirtiler yasiyorum. Adetime 5 gun var ve 3-4 gundur suruyor bu durum. Benim dengem iyice şaştı. Adet sancisi bir hafta onceden baslar mi. Uc gundur de pembe kahverengi akintim var. Peceteye silince geliyor. Hamilelik testi yaptim. Erken ogrenilen testlerden ama tek cizgi cikti. Bir de normalde adette belim agrimaz benim ama bel agrisi cekiyorum iki gundur. Beni bi aydinlatin kizlar ya.

Canım üşütmüş olabilirsin.. herhangi kür falan uygulamadın demi.. olabilir her zaman sancısız geçecek diye birşey yok..

Canım üşütmüş olabilirsin.. herhangi kür falan uygulamadın demi.. olabilir her zaman sancısız geçecek diye birşey yok..
Hayir uygulamadim. Bebek istiyoruz. Aklim surekli onda. Hatta kan testi de yaptirdim bugun ama sonuc cikmadi henuz. Normalde adet sancisi cekerim ama iki gun. Bir de hoc pembe akintim olmazdi.

Biraz sabretseniz iyi olurmuş aslında
:)
Kan testi sonucunu bi alın, negatifse o zaman adet ağrısının nedenlerini araştırırsınız
Yumurtlama gününüz hangi gündü?

Benim senelerdir boyle yani su şekilde yumurtlama zamanı seffaf akinti iki hafta önce 1-2 gün , sonra gun içinde karin ağrıları bikac gün bu suruyor 1 hafta sonrada adet oluyorum. Doktorada gittik bisey bulamadık

nasil hep duzenli adetiniz oluyor ki ben de ona sasiyorum,

sicaklik 3 derece degisse benim duzen sasiyor,

su an da tam mevsim gecisi, bence normal degismesi duzeninizin.

Biraz sabretseniz iyi olurmuş aslında
:)
Kan testi sonucunu bi alın, negatifse o zaman adet ağrısının nedenlerini araştırırsınız
Yumurtlama gününüz hangi gündü?
19 eyluldu. Gecen ay hamile kalmadigim icin bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Hatta yumurtlama zamani sanci cektim ilk defa. Tamam dedim tutturdum. Simdi de umudum tukeniyor sancilar arttikca.

Hayir uygulamadim. Bebek istiyoruz. Aklim surekli onda. Hatta kan testi de yaptirdim bugun ama sonuc cikmadi henuz. Normalde adet sancisi cekerim ama iki gun. Bir de hoc pembe akintim olmazdi.
Canım bence dengen şaşmıştır.. bugün yarın adet olursun.. ama bebek olması içinde stres yapmayacaksın aklın sürekli bebekte olmayacak yoksa işin zor olur.. birde eşinle birlikte bol bol incir yiyin..

19 eyluldu. Gecen ay hamile kalmadigim icin bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Hatta yumurtlama zamani sanci cektim ilk defa. Tamam dedim tutturdum. Simdi de umudum tukeniyor sancilar arttikca.

Bugün beklenen adet gününüz o zaman. Genelde yumurtlamadan 14 gün sonradır. Erken gebelik testi yaptıysanız hamilelik varsa çift çıkardı diye düşünüyorum
Hangi marka testti?

Bugün beklenen adet gününüz o zaman. Genelde yumurtlamadan 14 gün sonradır. Erken gebelik testi yaptıysanız hamilelik varsa çift çıkardı diye düşünüyorum
Hangi marka testti?
Miratech ve predictor

Eğer hep bu ağrıları yasıyorsanız Ağrı kesici alın ya da Dr a gidin.

Canım iki çocuğumda da hamileyken(daha öğrenmeden) tam olacağım gün çok şiddetli ağrı yaşdım.aynı adet olacakmış gibi.ha oldum ha olacam derken hamile olduğumu öğrendim.umarım seninde öyledir.

Insallah insallah. O kadar cok istiyorum ki.

Canım bende aynı şeyleri yaşadım hatta daha önceki aylarda akıntının halinden anlardım yumurtlama dönemini ama bu ay senin gibi yerlere yatıran ağrı ile anladım akıntı da eşlik etti hah tutturdum dedim 27 eylülde olmalıydım olmadım 1 inde oldu az az kahve rengi lekeler olarak başladı bugun 3.gün az az geliyor hava değişimi döngünün değiştirmiş olabilir.. Bir de yüz üstü yatınca kasıklarıma ağrı girdi hep bu ay az evvel tv de ileri idrar yolu enfeksiyon larında da bu yaşandığını duydum

nasil hep duzenli adetiniz oluyor ki ben de ona sasiyorum,

sicaklik 3 derece degisse benim duzen sasiyor,

su an da tam mevsim gecisi, bence normal degismesi duzeninizin.

benim de ne kadar düzenliyse o kadar sancılı oluyor.

komando gibi yerlerde sürünüyorum inanır mısın

üşüttüğümde mi ağrıyor diye düşünüyorum ağustos sıcağında hafif esinti bile hissetsem sancı başlıyor çok garip. bir ay olmazsa ağrı ikinci ay muhakkak...

hele geceden yakalarsa beni, sabaha midemde afedersiniz öğürme ile başlayıp sağ üst bacak kısmı, karnımın ağrısıyla devam ediyor.

yaşayan bilir o kadar feci ki, tarifini bile zor yapsam da yaşayan bir kaç kişi buldum.

soğan kürü yapacağım 3 yıl önce yapıp kistleri geçirmişti. geçenlerde gittiğimde de kist yok yumurtalığın fazla dedi dr.. o ne oluyosa artık

düşüğe benzıyor sanki belırtıler onu gosteriyor doktora gorunmekte fayda var..hamılelık belırtı side olabılı. açık pembe açık kahve akıntı kanama yerıne geciyor doktorum oyle söylemişti.

aynı bende oyle oldum .tuvalete az koşmadım oldum dıye =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…