Hayir uygulamadim. Bebek istiyoruz. Aklim surekli onda. Hatta kan testi de yaptirdim bugun ama sonuc cikmadi henuz. Normalde adet sancisi cekerim ama iki gun. Bir de hoc pembe akintim olmazdi.Canım üşütmüş olabilirsin.. herhangi kür falan uygulamadın demi.. olabilir her zaman sancısız geçecek diye birşey yok..
19 eyluldu. Gecen ay hamile kalmadigim icin bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Hatta yumurtlama zamani sanci cektim ilk defa. Tamam dedim tutturdum. Simdi de umudum tukeniyor sancilar arttikca.Biraz sabretseniz iyi olurmuş aslında
:)
Kan testi sonucunu bi alın, negatifse o zaman adet ağrısının nedenlerini araştırırsınız
Yumurtlama gününüz hangi gündü?
Canım bence dengen şaşmıştır.. bugün yarın adet olursun.. ama bebek olması içinde stres yapmayacaksın aklın sürekli bebekte olmayacak yoksa işin zor olur.. birde eşinle birlikte bol bol incir yiyin..Hayir uygulamadim. Bebek istiyoruz. Aklim surekli onda. Hatta kan testi de yaptirdim bugun ama sonuc cikmadi henuz. Normalde adet sancisi cekerim ama iki gun. Bir de hoc pembe akintim olmazdi.
19 eyluldu. Gecen ay hamile kalmadigim icin bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Hatta yumurtlama zamani sanci cektim ilk defa. Tamam dedim tutturdum. Simdi de umudum tukeniyor sancilar arttikca.
Miratech ve predictorBugün beklenen adet gününüz o zaman. Genelde yumurtlamadan 14 gün sonradır. Erken gebelik testi yaptıysanız hamilelik varsa çift çıkardı diye düşünüyorum
Hangi marka testti?
Insallah insallah. O kadar cok istiyorum ki.Canım iki çocuğumda da hamileyken(daha öğrenmeden) tam olacağım gün çok şiddetli ağrı yaşdım.aynı adet olacakmış gibi.ha oldum ha olacam derken hamile olduğumu öğrendim.umarım seninde öyledir.
nasil hep duzenli adetiniz oluyor ki ben de ona sasiyorum,
sicaklik 3 derece degisse benim duzen sasiyor,
su an da tam mevsim gecisi, bence normal degismesi duzeninizin.
Geç döllenme gibi bişey yoksa predictor ın yanılacağını pek sanmam, gönlüne göre olsun inşallahMiratech ve predictor
aynı bende oyle oldum .tuvalete az koşmadım oldum dıye =)Canım iki çocuğumda da hamileyken(daha öğrenmeden) tam olacağım gün çok şiddetli ağrı yaşdım.aynı adet olacakmış gibi.ha oldum ha olacam derken hamile olduğumu öğrendim.umarım seninde öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?