Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adet sancısının kızlık zarının anatomik yapısıyla alakası varmı doktor bana kızlık zarın etli deliği de görünmeyecek kadar küçük dedi bu nedenlemi böyle sancılar çekiyoruz
Saçma annemin kardeşimin ve benim vajına yapımız cok farklı ama üçümüz de sancı ağrı sorunu yaşıyoruz. Kimisi kızlık zarının dar olması diyor ama annem de ağrı cekıyo en az benım kadar
Bence alakası yok. Bende kendimi bildim bileli Doğum sancısı gibi ağrı çekerim nerdeyse. Evlenince geçer dediler ne mümkün. Ama benim rahmim normal değilmiş ters demişlerdi onun da etkisi olabilir demişti doktor.
Regli sancısının nedeni rahmin kendini kasması. Kanama miktarını dengelemek için rahim kendini kasar bu yüzden sancı olur. Sökülmeye başlayınca sancı kesilir zaten. Kızlık zarıyla bi alakası yok.
Agriya neden olan kizlik zari degil yumurta atilirken rahimde meydana gelen kasilip gevsemeler. Cok bi alakasi oldugunu dusunmuyorum kizlik zariyla ama iliskiden sonra agrim azaldi diyen kadinlar da var, bilemedim.