• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet sancım olduğunda ölmek istiyorum:(

İlaç adı vermek istemiyorum ama bazı güçlü ağrı kesiciler çözüm olabiliyor, ben ağrı kesici kullanmayı sevmem ama böyle durumlarda mecbur kullanıyorum, başka çözümü yok gibi.

Valla bende öyle...

Anında ağrı kesici içiyorum.Öyle ki,nasıl uyuşturucu krizine giren kişiler titrer falan,aynen öyle oluyorum o ilacı içene kadar.Mümkün değil ilaçsız duramam.Günümü mahfedecek derecede sancılı ve iğrenç geçiyor...

İlk önce bir doktora görünmeni öneririm.Bir problem olup olmadığına dair.Problem yoksa bile zaten doktor sana gerekli öneriyi yapacaktır.Geçmiş olsun.

Valla bende öyle...

Anında ağrı kesici içiyorum.Öyle ki,nasıl uyuşturucu krizine giren kişiler titrer falan,aynen öyle oluyorum o ilacı içene kadar.Mümkün değil ilaçsız duramam.Günümü mahfedecek derecede sancılı ve iğrenç geçiyor...
evet arkadaşım ya benimde öyle malesef ama bireaz inatçıyım ilaç içmiyorum:(

evet arkadaşım ya benimde öyle malesef ama bireaz inatçıyım ilaç içmiyorum:(

Valla arkadaşım ilk zamanlar bende içmiyordum.Öyle her ağrı kesicide kesmiyor zaten.Sonra o ilacı keşfettiğimde rahatladım.Normal zamanda yok başım ağrıyor ilaç içeyim,yok karnım ağrıyor ilaç içeyim diye dert etmiyorum.Sadece o dönemde içerim,gözüm gibide saklarım ağrı kesicilerimi :))

Şiddetli adet sancısının sebeplerınden bırısı karın ıcı damarlarında yırtılma olması ve kanaması.
Once doktora gıdın kı sebep buysa tedavı edılsın omur boyu kurtulun agrılardan.
Yok bu degılse de sıradan bır adet agrısı ıse uygun agrıkesıcıyı sıze yıne doktor onersın.
Karın ıcı damar yırtıgı cok basıt bır sekılde adet donemınde karnın ultrasonla goruntulenmesı ıle ogrenılebılıyor.

majezik ve sıcak su torbası müthiş ikili:)ama geçende bi arkadaşım majezik kısırlık yapıomuş dedi ne kadar doğrudur sizce umarım öle değildir bana tek iyi gelen hap o çünkü:37:

Son düzenleme:
sanırım bu durum genetik . mesela anneniz çok ağrı çekiosa sizde çekiyosunuz ama o adetinde ağrı çekmiyosa sizde çekmiyosunuz mesela benim annem hayatı boyunca hiç adet agrısı çekmemiştir bendede yok hiç ağrı normal bir günmüş gibi oluyorum. ama arkadaşlarım agrıdan ağlıyor yataktan çıkmıyorlar ve sonuç majezik:6:

Back