- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
- 23
- Konu Sahibi MadamBellatrix
hanımlar merhaba ben bekarım adetımjn 3. Gününde adet kanım sıyah kahve rengı geldı bır sorun mu var acaba yardım lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden nick değişti?Burası kadınlar kulübü,herşeyi sorabiliriz diye düşünüyorum. O zaman diğer hanımlar da hamilelikle ilgili yazdığı şeyleri okumayıp,bizene gidip doktora anlatın diyelim.
Konu sahibi; kahverengi kan normaldir,adet sonuna doğru içeride bekleyen kandır diye biliyorum ama siyah kan hiç duymadım,bir doktora görünme şansın varsa doktora görün,en sağlıklı bilgiyi oradan alacaksın diye düşünüyorun.
Kııızzz kızım olursa ismini hep Mia Elle koymak isterdim :) o yüzden bende böyle yaptım. Hayalimdeki isim o yüzden yani askım ama hala sarışınım merak etme :)Neden nick değişti?
Allah sana ne diyim :)Kııızzz kızım olursa ismini hep Mia Elle koymak isterdim :) o yüzden bende böyle yaptım. Hayalimdeki isim o yüzden yani askım ama hala sarışınım merak etme :)
Sen naptın canım nasılsın iyi misin :)Allah sana ne diyim :)
Sen naptın canım nasılsın iyi misin :)
Gazeteye ya da keseye falan sarsan kırılmaz bence canım. Ama onları dikkatli taşıt çok doldurma,taşıma şirketiyle mi çalışıcaksınCok şükür canım benim,ev taşıyacağım cok stresliyim nasil olur bilmem eşyalarım yepyeni tabak canak kırılır mi acaba uffff yaaaaaaaaaa