Adet,regl sonlandırma

purplegirl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
69
11
298
Hatay
Herkese Merhaba
Ben aylık regl olmak istemiyorum.Tıbbi olarak böyle bir tedavi yöntemi var mı bildiğiniz.Yani ay hali olmak istemeyenler için bir yöntem var mı,?Hiç böyle bir uygulama duydunuz mu?Cevaplarsanız minnettar kalırım...

Denize girmek için mi böyle birşeye ihtiyac duyuyosun ?

Sebebi nedir ??

Eğer tatil dönemine denk gelirse ben doktorun yazdıgı bir ilaçla ertelettiriyorum

Merhaba, doğum kontrol hapları 21 gün alıp 7 gün bırakmak yerine uzun süreli kullanılabiliyor, mesela 3 ay hiç kesmeden alıp kesince normal adet oluyosunuz ve 7 gün sonra tekrar başlıyosunuz yine 3 ay alıyosunuz. Haplar aynı zamanda rahim içinde kan birikmesini baskıladığı için adet öncesi sancılarınızı azaltıyor ve ilacı kestiğinizde kanamanız normalden daha az oluyor uzun süredir adet olmamanıza rağmen. Tabi doğum kontrol haplarının bir sürü yan etkisi olduğunu da göz önünde bulundurarak bir jinekologdan fikir almak en doğrusu.

Evet arkadaşlar tamamen ,her ay adet olmak istemiyorum.Bunun için cerrahi bir uygulama yada yöntem bilenlerden rica ediyorum!
Bu konuyu yanlış yere açmışsam yönetimden doğru yere aktarmasını rica ediyorum..

Şoktayımmm aldirırsann bile şişkinlik yaşarsın rahmini aldırmakta nedemek
Böyle isteyeni ilkkez duydum vallahii millet adet olmak için can atıyorr adet olmazsanızz hayatınız kabus olur söyliyim

Ne için rahminizi aldirtmak istiyorsunuz?Kaç yaşındasınız? Şimdi veya gelecekte çoçuk olsun istemiyormusunuz ? Bunları iyice düşünüp tarttınız mı ? purplegirl

Reactions: Jou
Rahmimi aldırmak istemiyorum?Neden rahmimi aldırayım ki?
Rahmimi aldıracak olsam böyle bir konu açmazdım.
Tek istediğim adet olmamak.
Bir ameliyat,bir ilaç yada bir öneri uygulama farketmez sadece olmak istemiyorum.
Çocuğum var iki tane,başka düşünmüyorum.

Doktora danismanız daha iyi olur sizin için yada yukarıda arkadaşın dediği gibi bdoğum kntrl hapı kullanın

Denize girmek için mi böyle birşeye ihtiyac duyuyosun ?

Sebebi nedir ??

Eğer tatil dönemine denk gelirse ben doktorun yazdıgı bir ilaçla ertelettiriyorum
Merhaba benim adetime 3 gün var beyaz yumurta beyazı kıvamında akıntım oluyor nornal3mi yoksa hamilelik belirtisimidir bu

Tek çaresi rahim aldırmak olucaktır diğer türlüsü mümkün değil. İlaçlar sadece erteler sonunda yine adet olursunuz.

sağlık sebepleri dolayısıyla adet olmaması istenen bir tanıdığım aylık iğne yaptırıyor ama tabi hormonlu, uzun vadede iyi sonuçlar doğurmayabilir. regl zamanları biraz zahmetli olabiliyor ama faydası için bu çile çekilir. siz neden istemiyorsunuz?

Soktayim inanin ki bende her ay söylemiyorum ama inanın gelin Annem ile yarım saat durun adet olmak büyük bir lütuf diyeceksiniz kendisi menopoz da ve o zorluğu görseniz diyeceksiniz ki her ay adetim gelsinde ağrı çekeyim menopozun zorluğu emin olun kat kat fazla kış vakti balkonda yaşadığını bilirim ve yıllar oldu hala da tüm belirtileri var çok zor bir süreç bence halinize şükredin

Merhaba benim adetime 3 gün var beyaz yumurta beyazı kıvamında akıntım oluyor nornal3mi yoksa hamilelik belirtisimidir bu

normall bende adet olmadan önce hep beyaz akıntılarım olurr öyle adet olurum oyüzden sorun yok canım
böyle bir açıklama yapsaydın en başta bizde ona göre cvp verirdik aslında :)

normall bende adet olmadan önce hep beyaz akıntılarım olurr öyle adet olurum oyüzden sorun yok canım

böyle bir açıklama yapsaydın en başta bizde ona göre cvp verirdik aslında :)
Kadin zaten hic rahmimi aldircam dememis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…