- Konu Sahibi purplegirl
-
Merhaba benim adetime 3 gün var beyaz yumurta beyazı kıvamında akıntım oluyor nornal3mi yoksa hamilelik belirtisimidir buDenize girmek için mi böyle birşeye ihtiyac duyuyosun ?
Sebebi nedir ??
Eğer tatil dönemine denk gelirse ben doktorun yazdıgı bir ilaçla ertelettiriyorum
Tek çaresi rahim aldırmak olucaktır diğer türlüsü mümkün değil. İlaçlar sadece erteler sonunda yine adet olursunuz.Rahmimi aldırmak istemiyorum?Neden rahmimi aldırayım ki?
Rahmimi aldıracak olsam böyle bir konu açmazdım.
Tek istediğim adet olmamak.
Bir ameliyat,bir ilaç yada bir öneri uygulama farketmez sadece olmak istemiyorum.
Çocuğum var iki tane,başka düşünmüyorum.
sağlık sebepleri dolayısıyla adet olmaması istenen bir tanıdığım aylık iğne yaptırıyor ama tabi hormonlu, uzun vadede iyi sonuçlar doğurmayabilir. regl zamanları biraz zahmetli olabiliyor ama faydası için bu çile çekilir. siz neden istemiyorsunuz?Rahmimi aldırmak istemiyorum?Neden rahmimi aldırayım ki?
Bir ameliyat,bir ilaç yada bir öneri uygulama farketmez sadece olmak istemiyorum.
Merhaba benim adetime 3 gün var beyaz yumurta beyazı kıvamında akıntım oluyor nornal3mi yoksa hamilelik belirtisimidir bu
böyle bir açıklama yapsaydın en başta bizde ona göre cvp verirdik aslında :)Rahmimi aldırmak istemiyorum?Neden rahmimi aldırayım ki?
Kadin zaten hic rahmimi aldircam dememis kinormall bende adet olmadan önce hep beyaz akıntılarım olurr öyle adet olurum oyüzden sorun yok canım
böyle bir açıklama yapsaydın en başta bizde ona göre cvp verirdik aslında :)
kızz nebilim biride rahmi anca aldırırsan kurutlursun diyince ordan şeyy ettimmKadin zaten hic rahmimi aldircam dememis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?