Adet regl kan rengi değişimi

Defnegul1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
53
27
3
25
Kizlar meraba adetim 4 gun gecikti once gebelikten suphelendim ama degilmisim kan rengi boyle anlam veremedigim bir renk visne curugu gibi sonra bakiyom kahve rengi gibi ve kati kati geliyor normalde ilk gun cokkk geliyordu ama simdi oyle değil anneme soyledim oda daha yeni evlisin evlilik sonrasi ilk adetin diyor bisey soruyorum afedersiniz ama dalga geciyor tetonozu yedin ondan faln diye sizce neden renk degisti ve belim normalde coook agrirdi simdi agri iki misli sanki duramiyorum sanki iki yandan tutup cekiyorlar gibi anlatamayacak kadar kotu agriyor

kadın olduğunuz da biraz değişiyor işler ama bana da anormal geldi bitki çayları için isterseniz sökülsün iyice

Canım ilk ilişki sonrası regl gecikmesi çok normal. Regl gecikince içerde kan beklediği için renginde koyuluk ve pıhtı olabiliyor ama öbür ay da böyle gelir içiniz rahat etmezse doktor a gidebilirsiniz bir de unutmayın hava değişimi stres vb herşey regl yi etkiliyor

Ay sagol cnm hepsi var bende icim rahatladi bu fonemde doktor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…