Adet.Regl dönemi. Acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlk27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mlk27

En büyük cinayet birinin yaşama sevincini öldürmek
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
35
4
1
Merhaba arkadaşlar.az önce öldüm öldüm dirildim kahvalti yapmadan oldu .kızlar afedersiniz dün adetimin baslangiciydi az az ..bugun büyük abdestte gitme isteğim arttı. Gittim hemen sonra benim elim ayağım tutmadı gozlerim kapanir gibi oldu.nefes alislarim degisti .bayilma asamasina geldim.aşırı ter bastı. Bel ve karin alti sancisi .bir yandan Ellerim bacaklarım titremeye karıncalanmaya başladı. yarim saat gözümü açamadım.agri kesiciyi almadan önce. .benim sormak istediğim şu..neden bu kadar aşırı sorunlu ağrılı geçiyor..jinekologlara anlatıyorum ilaç yazıp gönderiyorlar. Bilen varmı aranızda. Lutfrn yardimci olurmusunuz.neden :110:

Bende evlenmeden önce müthiş ağrılı geçirirdim canım hatta yazları bayılırdım sıcakla birleşince daha fena olurdum.
Her doktora gittigimde senin gibi ilac yazip yollarlardi eve bir çözümü yoktu maalesef bekar olduğum icin.
Evlendikten sonra bayilmalarim gecti ama sancım yine devam etti.
Doktorlarin söylediği bekar olduğum için çözüm adet olmadan ağrı kesici kullanmam oldu onu da anlamam zor oluyordu ama anladığım vakit ağrı kesici alınca biraz rahatlıyordum.

Bende evlenmeden önce müthiş ağrılı geçirirdim canım hatta yazları bayılırdım sıcakla birleşince daha fena olurdum.
Her doktora gittigimde senin gibi ilac yazip yollarlardi eve bir çözümü yoktu maalesef bekar olduğum icin.
Evlendikten sonra bayilmalarim gecti ama sancım yine devam etti.
Doktorlarin söylediği bekar olduğum için çözüm adet olmadan ağrı kesici kullanmam oldu onu da anlamam zor oluyordu ama anladığım vakit ağrı kesici alınca biraz rahatlıyordum.
Bende öyle yapıyordum hemen ağrı kesici alıyordum ama bu defa dedim sancı olmayacak çünkü başlangıç belirtisini bile hisstemedim. Demir d vitamini magnorm ve iğne ilaclari alıyorum düzeldi zannettim lavabodan ciktiktan sonra oldu bu .neden lavabodan sonra oluyor bu .cok fenaydı ya bir yandan terler döktüm bir yandan vücudumda soğuklar oldu. Sebebi ne kimse bilmiyor mu . :olamaz: kaslarla alakalı mi acaba

Bende evlenmeden önce aynıydım çok zaman hastaneye kaldırırlardı. Doğumdan sonra geçti bitti.

Back