• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET PIHTILAŞMASI -ciğer gibi:(

sevilco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
668
0
96
İzmir
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. daha önce adetimde düzensizlikler oldu fakat çok ilginç bişey oldu dün ve hala da devam ediyor. adet kanı ile birlikte sanki içimden ciğer kıvamında pıhtılar geliyor. aranızda bu gibi bişey yaşayan var mı; endişeleniyorum. acil cevap

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. daha önce adetimde düzensizlikler oldu fakat çok ilginç bişey oldu dün ve hala da devam ediyor. adet kanı ile birlikte sanki içimden ciğer kıvamında pıhtılar geliyor. aranızda bu gibi bişey yaşayan var mı; endişeleniyorum. acil cevap

Pıhtı gelebilir ama boyutları mı gözünüzü korkuttu acaba? Büyüklüğünü tarif edebilir misiniz?

ben de de uzun süre regl olmayınca oluyo böyle doktora sordum
regl düzensiliğinde kan rahim duvarında kalınlaşma şelkinde birikiyomuş orda
ve bi sonraki regle sökülmeyle beraber bu şekilde oluyomuş

adetimin 4. gününde yani dün, boyutları oldukça büyük geldi, bugün de öle ama akşama doğru sanki küçülüyormuş gibi geldi bana, yani içimden birden çıkıveriyo . umarım hep olmaz bu , çünkü bugün yaklaşık 6 iç çamaşırı ve eşofman altı değiştirdim:((

benimle aynı durumu paylaşanlar yazabilir mi , yani hiç olmadığı için bugüne kadar çok korktum.

Bende her adet döneminde o dediğin pıhtılar geliyor çok sinir bozucu bişey. Birde bende polikistik var acaba ondan mı bilmiyorum rahim kalınlaşması oluyormuş belki o parçalar dökülüyodur diye düşünüyorum bir dr. gitsem iyi olacak ama çekiniyorum dr. gitmeye.

bende her adette olur bazen cidden büyük geliyor ve normal et renginde geldiği de oldu
bende kist var ama o yüzdendir diye düşünüyorum
sen içinin rahat etmesi için sor yine de doktora

benim adetlerim ilk başladığı günden beri düzenlidir ve her ayki adetimde bu pıhtılar gelir aynı ciğer parçası gibi biraz yoğun yaşarım adet kanamalırın çokta fazla önemseyip ciddiye almadım özellikle sabah kaltığımda yada çok oturup ayağa kalktığımda gelir

bende düzensizlik yok...ve her adette oluyor..ben normal birşey olarak görüyordum...korkma o kadar ya..bak çoğu kişide var...ama yinede bir doktora gidebilirsin..

adetimin 4. gününde yani dün, boyutları oldukça büyük geldi, bugün de öle ama akşama doğru sanki küçülüyormuş gibi geldi bana, yani içimden birden çıkıveriyo . umarım hep olmaz bu , çünkü bugün yaklaşık 6 iç çamaşırı ve eşofman altı değiştirdim:((

O pıhtılar çok normal canım...
Bende de sürekli oluyordu ve boyut olarak da çok büyüktü. Dr normal olduğunu söyledi...
İşin kötü tarafı bakireyken de acaip şekilde çıkışını hissediyorsun ve kötü oluyor ama şuan öyle çıkışını hissetmiyorum evlendiğimden beri...

mrb hanımlar sizlere yasadığınız bi konu hakkında soru sorcamm gerçekten bayanlar bu beyaz et parçasını düşürüyprmu ve düşürürse kızlık zarına zarar gelme korkusu genç kızlarda olusurmu ben açık söliyeyimm derdimmi size ,nişanlımm bana lisedeyken adetli zamanında parça düşürdüğünğü söledi ve kafasında var olan korkuyu bana dile getirdi(kızlık zarına zarar gelmesinden) sizlerden ricam bana yardımcı olmanız beni kandırıyorr gibi bi hisse kapılmak istemiyorumm böle durumda olupta kafasına takan bayanlarda bana yanıt gelirse sevinirimm şimdiden tesekkü

bi erkek üye daha:oklava:

bazı aylar vitamin içtiğinde çok oluyor hangi ay vitamin içsem böyle oluyo

ben de zaman zaman olan bişey bu.
3 cm kadar böyle parça gibi. ilk gördüğümde korkmuştum. ama şimdi alıştım :)) çıkarken hoş oluyo bence :P

gittim doktora,ultrasonla baktı ; çatlamamış yumurtadan kaynaklanan bir sorun dedi.daha devam eder dedi kanaman ve hala da sürüyor inanabiliyor musunuz:(( duphaston diye bir ilaç verdi.
çok fena halsizlik yapıyor, var mı aranızda daha önce kullanan arkadaşlar

hayır telaşlanmana gerek yok dedi, ama duphaston die bi ilaç verdi. kullanan var mı daha önce acaba arkadaşlar?
hala da sürüyor kanamam, beş dakkada bi ped doluyo, çıldırcam ya:(((

Back
X