Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. daha önce adetimde düzensizlikler oldu fakat çok ilginç bişey oldu dün ve hala da devam ediyor. adet kanı ile birlikte sanki içimden ciğer kıvamında pıhtılar geliyor. aranızda bu gibi bişey yaşayan var mı; endişeleniyorum. acil cevap
adetimin 4. gününde yani dün, boyutları oldukça büyük geldi, bugün de öle ama akşama doğru sanki küçülüyormuş gibi geldi bana, yani içimden birden çıkıveriyo . umarım hep olmaz bu , çünkü bugün yaklaşık 6 iç çamaşırı ve eşofman altı değiştirdim(
mrb hanımlar sizlere yasadığınız bi konu hakkında soru sorcamm gerçekten bayanlar bu beyaz et parçasını düşürüyprmu ve düşürürse kızlık zarına zarar gelme korkusu genç kızlarda olusurmu ben açık söliyeyimm derdimmi size ,nişanlımm bana lisedeyken adetli zamanında parça düşürdüğünğü söledi ve kafasında var olan korkuyu bana dile getirdi(kızlık zarına zarar gelmesinden) sizlerden ricam bana yardımcı olmanız beni kandırıyorr gibi bi hisse kapılmak istemiyorumm böle durumda olupta kafasına takan bayanlarda bana yanıt gelirse sevinirimm şimdiden tesekkü