• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesiii...

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.282
22.008
348
Merhaba öncelikle
Ben pcomu kontrol altın aldığımdan beri yumurtlama doneminden sonra üşüme sıcak basma durumlarıyla özellikle akşamları çok karşılaşıyorum...

meme hassasiyeti ve ağrıyı yaşıyordum daha önceden de ama
Bu üşüme üşüme gibi de değil ürperme gibi sonra yanaklarda sıcaklık oluyor
Ateşimde normal...

anlayamadım sizce doktora gitmeli miyim?
Aklıma menopoz geliyor
Zaten hormonal dengesizlikten yeni çıktım...
Korkum bundan biraz

normal midir bu durum şimdiden teşekkürler

Menepoz gibi değil ama vücut direncin düşük olabilir, vitaminlerin vs... Yeme içmene dikkat et bakalım bir süre... Baktın olmuyor bikaç hafta sonra Dr git... Tahlil yapar menepoza mı giriyorsun net öğrenirsin

Menepoz gibi değil ama vücut direncin düşük olabilir, vitaminlerin vs... Yeme içmene dikkat et bakalım bir süre... Baktın olmuyor bikaç hafta sonra Dr git... Tahlil yapar menepoza mı giriyorsun net öğrenirsin
Normal değil mi yani belki dedim önce pms etkisidir...
Çünkü her ay yumurtluyorum artık korkuyorum sağolun...

Normal değil mi yani belki dedim önce pms etkisidir...
Çünkü her ay yumurtluyorum artık korkuyorum sağolun...
Korkutucu durum değil bence çünkü pms öncesi bazen dehşet göğüs ağrım olur bazen de hiç belirti vermez, tüm bunlar bulunduğun stres ortamı ve psikolojik durumunla çok alakalı... Yani bahsettiklerinin menopoz ile ilgili olduğunu hiç sanmıyorum ama için rahatlasın diye bikaç hafta sonra devam ederse tahlil ver... Bana kalırsa aklına getirmeden yaşamaya çalış.... Bu da düzelir

Back