adet öncesi

sevgul85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Aydın
adet öncesi akıntı problemi yaşayan varmı varsa ne renkte oluyo arkadaşlar..

yumurtlama dönemınde genelde beyaz oluyor adete yakın sarıya dönüyor

benim adet günüm bugün ve hiç bir adet belirtisi yok akıntım çok az ve beyaz belli bile olmuyo yani acaba hamilemiyimm

inşallah hamişsindir canım ama akıntıyla falan kafanı yorma 1 -2 gün daha geçince idrar testi yap kafanı boşa meşgul etme varsa vardır elbet varlığından haberin olur hayatımızı hep buna endeksleyip başka şeyleri yaşayamıyoruz bizden ilgi sevgi bekleyen kocacıklarımızı ihmal ediyoruz bende bu ay istiyorum ve bekliyorum ama canım çıktım camlarımı sildim yoksa hayatı kendimize zehir ediyoruz:) grçi böle başkalarına konuşmak kolay ama:)

inşallah hamişsindir canım ama akıntıyla falan kafanı yorma 1 -2 gün daha geçince idrar testi yap kafanı boşa meşgul etme varsa vardır elbet varlığından haberin olur hayatımızı hep buna endeksleyip başka şeyleri yaşayamıyoruz bizden ilgi sevgi bekleyen kocacıklarımızı ihmal ediyoruz bende bu ay istiyorum ve bekliyorum ama canım çıktım camlarımı sildim yoksa hayatı kendimize zehir ediyoruz:) grçi böle başkalarına konuşmak kolay ama:)[/QU

Aynen canım böle konuşuyoruz ama yapamıyoruz... Benim reglim 3 gün geçti ve şiddetli akıntım var... Yarın kan testi yaptırcam bakalım nolck?

ayyy benim de 3 gün var nagişhe bakalım inşallah hamişizdir ama benim göğüslerimde falan hiiiiç bi değişiklik yok ben olurum heralde zaten bu ay fazla da çalışamadık:) seni takip edeceğim:)

benim normalde yumurtlama zamanında akıntım başlardı adet yaklaşınca akıntım kesilirdi. bu ay akıntım kesilmedi ve süt beyazı renginde çok gelmeye başladı. tüm gün ıslaktım resmen. ve test yaptım pozitif yani hamileyim. ben akıntımdan dolayı bu ay şüphelenmiştim.
ama öyle göğüslerimde hassasiyet filan yok. hafif mide bulantısı, akıntı, birde alt karında ara ara ağrılar oluyor, bide bel ağrısı var bende.

Son düzenleme:
benim normalde yumurtlama zamanında akıntım başlardı adet yaklaşınca akıntım kesilirdi. bu ay akıntım kesilmedi ve süt beyazı renginde çok gelmeye başladı. tüm gün ıslaktım resmen. ve test yaptım pozitif yani hamileyim. ben akıntımdan dolayı bu ay şüphelenmiştim.
ama öyle göğüslerimde hassasiyet filan yok. hafif mide bulantısı, akıntı, birde alt karında ara ara ağrılar oluyor, bide bel ağrısı var bende.

ayyy canım yaa resmen benim belirtilerimden bahsetmişsin aynıları bende de var akıntım var çok fena hatta adet mi oldum ki diyorum sonra bugün belim ağrıdı hassasiyet var sanki biraz ama ulantım baya hissettiriyor kendini aslında o kadar çok beklemiyorum çünkü bu ay fazla çalışamadık:)ama yine de hayırlısı sentesti günün geçince mi yaptın canım ve idrar mı yaptın kan mı çünkü benim ilki iki deffa yaptığım halde kanda çıkmamıştı yarın gidip kan testi mi versem acaba yoksa beklesem mi iki güncük daha neyse ya bekleyeyim boşuna umuda kapılıyorum sonra da üzülüyorum:( bu arada senin bebişin de hayırlı olsun canım benim:)

adetim gecikti 4 gün akıntım var ama çok değil süt beyaz bir akıntı.yarın kan testi yaptıracağım.

Back