Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hamişsindir canım ama akıntıyla falan kafanı yorma 1 -2 gün daha geçince idrar testi yap kafanı boşa meşgul etme varsa vardır elbet varlığından haberin olur hayatımızı hep buna endeksleyip başka şeyleri yaşayamıyoruz bizden ilgi sevgi bekleyen kocacıklarımızı ihmal ediyoruz bende bu ay istiyorum ve bekliyorum ama canım çıktım camlarımı sildim yoksa hayatı kendimize zehir ediyoruz:) grçi böle başkalarına konuşmak kolay ama:)[/QU
Aynen canım böle konuşuyoruz ama yapamıyoruz... Benim reglim 3 gün geçti ve şiddetli akıntım var... Yarın kan testi yaptırcam bakalım nolck?
benim normalde yumurtlama zamanında akıntım başlardı adet yaklaşınca akıntım kesilirdi. bu ay akıntım kesilmedi ve süt beyazı renginde çok gelmeye başladı. tüm gün ıslaktım resmen. ve test yaptım pozitif yani hamileyim. ben akıntımdan dolayı bu ay şüphelenmiştim.
ama öyle göğüslerimde hassasiyet filan yok. hafif mide bulantısı, akıntı, birde alt karında ara ara ağrılar oluyor, bide bel ağrısı var bende.