- 6 Aralık 2021
- 368
- 51
- 43
-
- Konu Sahibi Okyanus73168685
Çok pardon yeni gördüm böyle sanki bir şey yuvarlanıyor gibi çarpıntı değil ama iki göğüs ortasındaki boşlukla mide arası tak tak hızlı attım hoplama gibi tarifsizTekleme gibi mi oluyor?
Kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum sizi özellikle İyi bayramlar dilerim sizin hissettiğiniz direkt kalbin üstünde mi ve hoplama tarzı mı farklı başka belirti de veriyor mu acabaMideden kaynakli olabilir gaz , hazimsizlik vs cunku diger turlubtarif ettiginiz benim dedigim bu sikayeti kalpte hissediyorsunuz en azindan benim bilgim bu yonde
Evet çok iyi anlıyorum tarif edilemiyor bazı ağrılar istenilen sıkıntılar Allah hepimize şifa versin. TeşekkürederimIyi bayramlarekstra atim gibi evet sanki bir balon var ya da once durur gibi olup sonra hoplama gibi tam tarif edemiyorum ama direkt kalpte benim
Merhaba, sıkıntınız devam ediyormu acaba, yada bir doktora göründünüz mü, tarif ettiğiniz his bende de oluyor, özellikle akşamları çok fazla, içimde sanki biri yumrukluyor gibi, bir veya iki kez tık tık sonra Bi süre olmuyor sonra tekrar... tarif etmesi zor, nabzım değişmiyor ama.Çok pardon yeni gördüm böyle sanki bir şey yuvarlanıyor gibi çarpıntı değil ama iki göğüs ortasındaki boşlukla mide arası tak tak hızlı attım hoplama gibi tarifsiz
Merhabalar geç cevap için kusura bakmayın Evet ara ara oluyor tarif edilemiyor yani dediğiniz gibi Sanki iki göğüs ortasında bir an bir şey kopuyor yuvarlanıyor göğsünüzü delip çıkacak gibi ve dediğiniz gibi çarpıntı değil yani nabız değişmiyor bir iki doktora daha göründüm Midedeki gaz yapabilir dedi. Detaylı araştırması lazım dedi endoskopi kalp filmk vesaireMerhaba, sıkıntınız devam ediyormu acaba, yada bir doktora göründünüz mü, tarif ettiğiniz his bende de oluyor, özellikle akşamları çok fazla, içimde sanki biri yumrukluyor gibi, bir veya iki kez tık tık sonra Bi süre olmuyor sonra tekrar... tarif etmesi zor, nabzım değişmiyor ama.
Kesinlikle bende öyle şuan bile öyleyimMerhaba, sıkıntınız devam ediyormu acaba, yada bir doktora göründünüz mü, tarif ettiğiniz his bende de oluyor, özellikle akşamları çok fazla, içimde sanki biri yumrukluyor gibi, bir veya iki kez tık tık sonra Bi süre olmuyor sonra tekrar... tarif etmesi zor, nabzım değişmiyor ama.
Allah şifanızı versin inşallah Peki size ne sıklıkla oluyor Ben de az önce yaşadım aynısını önce karnımın sağ tarafında karnın alt kısmı sağ tarafında kramp tarzı bir ağrı oldu Sonra da işte o kalbime aynı sıkıntıları yaşadımKesinlikle bende öyle şuan bile öyleyim
Ben stres yapınca oluyor bu aralar sağlık konusunda iyi değilim ve hep aklıma gelince mideme vuruyor acile bile gittim mide gazı dedi benim kalbim öyle atıyor ki gogsumun ortası dahi sağ tarafı atıyor bi kaç dk sonra diğer tarafa sonra da kalbime Allah şifa versin inşallah hasta olan tüm herkeseAllah şifanızı versin inşallah Peki size ne sıklıkla oluyor Ben de az önce yaşadım aynısını önce karnımın sağ tarafında karnın alt kısmı sağ tarafında kramp tarzı bir ağrı oldu Sonra da işte o kalbime aynı sıkıntıları yaşadım
Amin ❤ Kaç yaşındasınız acabaBen stres yapınca oluyor bu aralar sağlık konusunda iyi değilim ve hep aklıma gelince mideme vuruyor acile bile gittim mide gazı dedi benim kalbim öyle atıyor ki gogsumun ortası dahi sağ tarafı atıyor bi kaç dk sonra diğer tarafa sonra da kalbime Allah şifa versin inşallah hasta olan tüm herkese
24 canımAmin ❤ Kaç yaşındasınız acaba
Çok gençsiniz daha ne güzel24 canım
Valla sen içimi gör nenemin içi benden Genç hastalık hastası olmuşum ya valla artık ne diyeceğimi şaşırdımÇok gençsiniz daha ne güzel
Siz kaç yaşındasınızÇok gençsiniz daha ne güzel
Yok yok öyle demeyin Sen daha çok gençsin Senin önünde İnşallah çok güzel yıllar olur her şey bir anda değişir benim için pek öyle değil gibi ben olmuşum 41Valla sen içimi gör nenemin içi benden Genç hastalık hastası olmuşum ya valla artık ne diyeceğimi şaşırdım