Adet öncesi yoğun mide gazı ve kalp hoplaması

Okyanus73168685

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
368
51
43
Merhaba hanımlar yeniyim sitede hiç evlenmedim bekarım
Adet öncesi kalp hoplamasi ve yoğun mide bağırsak gazi sikayeti olan varsa yazabilir mi ve yardımcı olabilir mi umarim biri fark eder

Mideden kaynakli olabilir gaz , hazimsizlik vs cunku diger turlubtarif ettiginiz benim dedigim bu sikayeti kalpte hissediyorsunuz en azindan benim bilgim bu yonde

Mideden kaynakli olabilir gaz , hazimsizlik vs cunku diger turlubtarif ettiginiz benim dedigim bu sikayeti kalpte hissediyorsunuz en azindan benim bilgim bu yonde
Kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum sizi özellikle İyi bayramlar dilerim sizin hissettiğiniz direkt kalbin üstünde mi ve hoplama tarzı mı farklı başka belirti de veriyor mu acaba

Iyi bayramlar 😊ekstra atim gibi evet sanki bir balon var ya da once durur gibi olup sonra hoplama gibi tam tarif edemiyorum ama direkt kalpte benim

Çok pardon yeni gördüm böyle sanki bir şey yuvarlanıyor gibi çarpıntı değil ama iki göğüs ortasındaki boşlukla mide arası tak tak hızlı attım hoplama gibi tarifsiz
Merhaba, sıkıntınız devam ediyormu acaba, yada bir doktora göründünüz mü, tarif ettiğiniz his bende de oluyor, özellikle akşamları çok fazla, içimde sanki biri yumrukluyor gibi, bir veya iki kez tık tık sonra Bi süre olmuyor sonra tekrar... tarif etmesi zor, nabzım değişmiyor ama.

Merhaba, sıkıntınız devam ediyormu acaba, yada bir doktora göründünüz mü, tarif ettiğiniz his bende de oluyor, özellikle akşamları çok fazla, içimde sanki biri yumrukluyor gibi, bir veya iki kez tık tık sonra Bi süre olmuyor sonra tekrar... tarif etmesi zor, nabzım değişmiyor ama.
Merhabalar geç cevap için kusura bakmayın Evet ara ara oluyor tarif edilemiyor yani dediğiniz gibi Sanki iki göğüs ortasında bir an bir şey kopuyor yuvarlanıyor göğsünüzü delip çıkacak gibi ve dediğiniz gibi çarpıntı değil yani nabız değişmiyor bir iki doktora daha göründüm Midedeki gaz yapabilir dedi. Detaylı araştırması lazım dedi endoskopi kalp filmk vesaire

Kesinlikle bende öyle şuan bile öyleyim

Allah şifanızı versin inşallah Peki size ne sıklıkla oluyor Ben de az önce yaşadım aynısını önce karnımın sağ tarafında karnın alt kısmı sağ tarafında kramp tarzı bir ağrı oldu Sonra da işte o kalbime aynı sıkıntıları yaşadım
Ben stres yapınca oluyor bu aralar sağlık konusunda iyi değilim ve hep aklıma gelince mideme vuruyor acile bile gittim mide gazı dedi benim kalbim öyle atıyor ki gogsumun ortası dahi sağ tarafı atıyor bi kaç dk sonra diğer tarafa sonra da kalbime Allah şifa versin inşallah hasta olan tüm herkese

Ben stres yapınca oluyor bu aralar sağlık konusunda iyi değilim ve hep aklıma gelince mideme vuruyor acile bile gittim mide gazı dedi benim kalbim öyle atıyor ki gogsumun ortası dahi sağ tarafı atıyor bi kaç dk sonra diğer tarafa sonra da kalbime Allah şifa versin inşallah hasta olan tüm herkese
Amin ❤ Kaç yaşındasınız acaba

X