Adet öncesi sefaf akinti

CANSIN01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
81
42
3
36
Kizlar yarin adet günüm bugün ilk defa yumurta aki kivaminda seffaf akinti oldu bezle geziorum bütün gündür adet oldum olacam Diye agrilardan ates basiyo biraz carpintimda var ellerim soguk Sürekli idrara cikiorum Ya piskolojikmi belimde cok agrio

Test yapsan çıkardı bugün bile, bu belirtilerde adet ile aynı, zaten gebelik ile adet belirtileri başta hemen hemen aynı oluyor. Kendini rahat bırak önce, yarın da ilk idrarla test yap inşallah gebesindir canım

Evet zaten Bu belirsizlik sinir bozucu adetmi gebelikmi Diye bütün belirtiler neredeyse Ayni ilk hamileligimdede öyleydi Hayirlisi Insallah hamileyimdir sag kasigimda agrim var

Evet zaten Bu belirsizlik sinir bozucu adetmi gebelikmi Diye bütün belirtiler neredeyse Ayni ilk hamileligimdede öyleydi Hayirlisi Insallah hamileyimdir sag kasigimda agrim var
En güzeli test yap kurtul, düşün düşün kafayı yiyor insan, bi yerlerden ümit verici sözler aramaktan bıkıyor.. Belki çok yaptın negatif çıktı cesaretin yok ama bu çelişkiyi yaşamaktan iyidir test yapmak. Yaaa belki gebesindir, boşuna stres yapıyorsundur güzel düşün güzel olsun inşallah hadi dualarım seninle, Allah'a emanet ol

Cok afedersiniz benden de kasil agriysa beraber su boşaldi resmen hamilelik olur mu ki

1 hafta var umut fakirin ekmegi
Akıntı önemli bir belirti canım, hadi kasık ağrısını geçtimde o bende son aylarda her adette oluyor. Tabi gebelik belirtisi olarakta geçiyor. 1 haftan kalmış canım, zor ama sabırla bekle ve regl gününde test yap inşallah gönlündeki olur

Amin cumlemizin insallah

Bugün regl günüm Dün heryerim agrirken geldi gelecek derken sadece bi akinti jel kivaminda geldi ve aksam felaket gögüslerim sizladi araliklarla sizlama girdi cok daraladim öyle olunca.bugünde bekliorum yarinda beklerim Sonra Test yaparim bitane evladim var canim Daha Hic test yapmadim ilk cocugumdada Bikere yaptim positivdi illaki gecmesini beklerim diger belirtiler adet belirtisi gibi seni cünkü

Test yaptınız mı peki şu an nasılsınız

Üzüldüm gerçekten, bende son adetlerde hep bu yazdıkların oluyordu çünkü. İnşallah bu ay müjdeli haberi alırsın hayırlısıyla, Rabbim oğluşunu kardeşsiz koymasın
Amin Insallah Kismet bakalim bidahaki aylar güzel haberler veririm Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…