• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

02panda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2022
89
16
3
31
Kızlar doktorum adetimin 23.günü progesterona bakmak için

Son düzenleme:
Kızlar doktorum adetimin 23.günü progesterona bakmak için çağırdı. Sonucum 14.8 yumurtlama var dedi aynı zamanda Bhcg istedi ama o maalesef 1.53 cıktı adetime 8 gün var. Doktorum en son çıkarken kanda negatif ama yine de gecikme olursa test yap belli olmaz dedi. Böyle olan var mi bi kaç yazı okumuştum adetim gecikmeden kanda yükselmedi diye lütfen yardımcı olun artık psikolojik olarak çöktüm berbat durumdayım en ufak biseye ümit bağlamaya başladım.
Ben de 8 9 önce evde idrar testi yapmıstım tamamen negatifti.Regle bir gün kala tekrar yaptık kopkopyı cıktı iki cizgi.8 gün cok erken değil mi?

Ben de 8 9 önce evde idrar testi yapmıstım tamamen negatifti.Regle bir gün kala tekrar yaptık kopkopyı cıktı iki cizgi.8 gün cok erken değil mi?
Erken evet ama kan testi olunca umudumu kaybettim sonra doktor da oyle söyleyince acaba mi dedim. Siz ne zaman kan vermiştiniz

Kızlar doktorum adetimin 23.günü progesterona bakmak için çağırdı. Sonucum 14.8 yumurtlama var dedi aynı zamanda Bhcg istedi ama o maalesef 1.53 cıktı adetime 8 gün var. Doktorum en son çıkarken kanda negatif ama yine de gecikme olursa test yap belli olmaz dedi. Böyle olan var mi bi kaç yazı okumuştum adetim gecikmeden kanda yükselmedi diye lütfen yardımcı olun artık psikolojik olarak çöktüm berbat durumdayım en ufak biseye ümit bağlamaya başladım.
Canım benim adet gecikmesinin 2.günü negatif çıkmışti 6.gün pozitif oldu

Kızlar merhaba. Bat 10-11 Ocak (1-2 gün oynayabiliyor.) Biz iliskiye gireli daha 6 gün oldu ve bat'de 6. Gece 2 tane test yaptım, biri kaset biri erken gebelik. Negatif çıktı. Acele mi ettim ben test için? Ayrıca anlamadigim şey şu, döllenme 6-10 gün içinde oluyorsa ve benim bat'a 6 varsa durum ne oluyor? Gerçekten kafam çok karıştı. Niye bu kadar taktım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ilk kez bebiş deniyoruz 6 aylık evliyim pek bilgili değilim. :(

Kızlar merhaba. Bat 10-11 Ocak (1-2 gün oynayabiliyor.) Biz iliskiye gireli daha 6 gün oldu ve bat'de 6. Gece 2 tane test yaptım, biri kaset biri erken gebelik. Negatif çıktı. Acele mi ettim ben test için? Ayrıca anlamadigim şey şu, döllenme 6-10 gün içinde oluyorsa ve benim bat'a 6 varsa durum ne oluyor? Gerçekten kafam çok karıştı. Niye bu kadar taktım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ilk kez bebiş deniyoruz 6 aylık evliyim pek bilgili değilim. :KK43:
Iliskiye gireli 6 gün olduysa çok çok erken daha bence adetinizi bekleyin kesin sonuc icin

Iliskiye gireli 6 gün olduysa çok çok erken daha bence adetinizi bekleyin kesin sonuc icin
adete son 6, bebek varsa gecikir di mi? Bat oldugunda iliskiye gireli 12 gun olmus olacak.

Back
X