Adet oncesi mi gebelik mi

kiwikiwikiwi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
6
Yumurtlama günümden bir gün önce ve ilk gününde korunmalı ilişkiye girdim.Adetime 12 gün varken (İlişkiden 1 hafta sonra) göğsümde bir kitle var gibiydi ve hassastı. Akıntım da oluyordu.(Adet öncesi genelde oluyor fakat kaç gün öncesinde belirti yaşadığımı hatırlayamıyorum ve beni streslendiren de bu)Her adet oncesi yasadim bunlari ama 12 gün varken adetime erken baslamis gibi geldi ve hamilelikten korkuyorum.Annem üşüttüğüm için akıntıların normal olabileceğini söyledi fakat korkumdan bir şey diyemiyorum. Onun harici kasıklsrımda tam anlamıyla ağrı gibi değil fakat bir şeyler hissediyordum. Şuan 10 güm var kasıklarımda arada ağrımsı bir şey oluyor,göğüslerim hassas,akıntım oluyor.Sizce abartmis miyim yoksa test almam en iyisi mi?

Testte çıkmaz ama hamilelikte bu kadar erken belirti olmaz korkmayin tekrardan yumurtlutir olabilir misiniz akintinizin rengi nasıl acaba

Testte çıkmaz ama hamilelikte bu kadar erken belirti olmaz korkmayin tekrardan yumurtlutir olabilir misiniz akintinizin rengi nasıl acaba
beyaz ilk geldiğinde süt kesiği gibi katımsı bir yapıdaydı dünden once sıvımsı ile birlikte geldi şuan sadece sıvımsı beyaz bir akıntı var fakat bazen cok sıvımsı oluyor su gibi aktığını hissediyorum hem ilişkiden 1 hafta geçince idrar testi islek diye okumustum

Korkma canım sanmiyorum ben şuan yeni hamileyim sarimtirak bir akintim var normalde çok akıntım olur ama gebelikte daha kurumsu ve sarımtırak bir renk bencede annenizin dediği gibi usuttunuz bence kendinizi çok fdinlemeyin psikolojik olarak belirtileri yaşarsınız ben hala belirti yaşamıyorum 5 haftalık gogis hassasiyeti yeni basladi.

anladim tatlim hamileliğinde basarilar dilerim anneli babali büyüsün tekrardan stresimi azalttın baya tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…