• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet öncesi lekelenme :((

dbazin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
64
1
36
İzmir
merhaba kızlar.
5 aylık evliyim.evlenmeden önce adetten bikaç gün önce lekelenmelerim olurdu.evlendikten sonra adetten önce lekelerimin geldiği gün sayısı arttı.doktora gittim.üşütmüşsndür dedi ilaç verdi.hiçbi şeyin yok dedi.küçük çikolata kistlerim varmş onlarında bi zararı yokmuş!
kızlar yine lekelenmem arttı.mesela 6 gündür koyu kahverengi lekelr geliyor ve adet olamadım daha.bu normal bir şey mi ? ya düşünsenize bi hafta lekelenme için geçiyor böyle bir hafta da adet için...mahvoluyorum... adet dönemi benim gibi olanlar var mı?psikolojim bozuldu resmen.bu konuda bilgisi olanlar da yazabilir.bu arada yarın başka bir doktora gidicem.

Geçmiş olsun canım .. benimde aynı sorunlarım vardı kistim varmış tedavi oldum geçti. sana üşütmüşsündür deyip geri gönderen doktorun doktorluğundan şüphe etmeli!!! biran evvel doktora gitmelisin. İhmale gelmez. ltfen acele et. kist olduğu kesin... umarım kötü huylu değildir canım.. bu arada çikolata kistini uzaktan bakıp anlayamazlar onun kötü huyluları da var. adamakıllı bir doktor git derim. geçmiş olsun canım tekrar

teşekkür ederim cnm.yalnız gittiğim doktor ultrasonla bakıp da öyle söylemişti.hatta yumurtalıkların çok güzel çalışıyor hiç bir problemin yok dedi.yarın başka bi doktora gidicem.inş önemli bişy yoktur.sana da geçmiş olsun.

Back