kızlar aranızda bu tür problemi olanlar yok mu?Yada bu sorunu olupta halleden yokmu?Adet öncesi kanaması , lekelenmeleri gelenler doktor size ne dediİ?Bana polip dendi ama ne bileyim kafam çok karışık..Polip mi,hormon mu üffff........Bende bebek istiyorum artık...
merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum.ben 6 yıl doğum kontrol hapı kullandım.2 yıldır kullanmıyorum. 1 yıldır da çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.ancak olmuyor.yalnız doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetime 1 hafta veya 5 gün kala kahverengi lekelenme ve kanama oluyor.doktora gittim ancak çok önemsemedi.adetim düzenli ve gününde geliyor.6 defa klomen kullandım ve 1 aşılama oldu.ancak o da tutmadı.benimşe aynı durumda olan arkadaşlar da tecrübelerini paylaşabilirler mi .soruna çözüm bulan var mı.çocuk sahibi olamamamızın nedenini ben buna bağlıyorum.çünkü eşimde de hiç problem yok.bu adet öncesi kanamanın doğum kontrol haplarından kaynaklandığını düşünüyorum.çünkü haplardan önce yoktu.yardımcı olun lütfen.lila5 senin durumun da benimkine benziyor.ne yaptın yazar mısın lütfen.
CAnım wallla bende aynen senin gibi o lekelenmelre kafayı iyice takmış ve ondan dolayı çocuğumuz olmuyor diye düşünüyordum...her türlü sorun üzerinde durdum acaba hormonlardan mı,yok polipmi,yerleşme kanamasımı,rahim ağzı yarasımı şundan mı bundan mı lekelenmeler 1 gün geç başlasa seviniyordum..3-4 doktora gittim hatta içlerinde prof.bile var hiç biri bu lekelenmeler üzerinde durmadı herşey eşindede sendede normal dediler...en sonunda 1 yıl korumasız ilişkiden sonra serephone + çatlatma iğnesi kullamaya başladım.tedaviye başladım diye artık kafama lekenmeleri pek takmıyordum.3 denemede çok şükür tuttu..hatta doktorum o lekelenmeler oluyor diye progestan veriyordu iğneden sonra düşük olmasın diye..ilk 2 denemede progestan verdi üçüncüde progestanı vermedi.bende doktor ümidi benden kestide bu aykinde progestan vermedi diye düşünmüştüm..ve üçüncüde lekelenme falan olmadı baktım hamileyim...şimdi oğlumu bekliyorum teyzesi...hamile kalınca anladımki o lekelenmelerle alakası yokmuş gebe kalamamın..o yüzden sende takılma bizlerin bünyesi demekki öyle...Allah inşallah gönlüne göre verir..Bak ben 1,5 yıl uğraştım...kendi haline bırak eminin seninde olcak...anladığım kadarıyla sende çok kafaya takmışsın...bol şanslar:))bakalım benimde doğumdan sonra düzelecekmi lekelenmeler onu merak ediyorum....[/QUOTE
ne güzel hayırlı olsun canım. bizde 2 yıldır uğraşıyoruz. kullanmadığım ilaç kalmadı. 1 kutu klomen kullandım. sonraki ay progestan verdi + çatlatma iğnesi vuruldum. ama tutmadı sanırım yinekahverengi leke geliyor şuan adet olucam galiiba. rahimde 1,5 cmlik myom varmış ama dr önemli değil gebe kalabilirsin bu şekilde ama aşılama falan istersen onu almamız gerekiyor dedi. ne yapacağımı şaşırdım ve umudumu kaybetmeye başladım artık. 29 yaşında daha anne olamadım
Şu nada aynısını yaşıyorum hala üyeden yazar mısın neden olduğunu buldun muArkadaşlar 1 yıldır adet olmama 1 hafta kala kahverengi kırmızı lekelenmelerim oluyor.Adet günüm yaklaştıkça miktarı artıyor ve rengide koyulaşıyorr.ve adetimi sancıyla gününde oluyorum.27 - 28 günde bir adet oluyorum.Bazen adet bitiminde de 4 - 5 gün oluyor bu lekelenmeler.7 aydır korunmuyorum ve hala bebiş yok.Dr gittim 21 gün progesteron değerine bakıldı normal dedi ama bana yinede duphaston diye bir düzenleyici verdi.Ancak şikaytimde hiç bir değişme olmadı.sonra tekrar gittim ilacı bırktırdı.bu defa 1 cmm lik polip var ondan yapar dedi.Gebe kalmaya engel değil dedi ama benim içim rahat değil.Herkeste neden olmuyor bu kanamalar demek ki normal değil ve gebeliği etkiliyor bence.Döllenme olsa bile tam rahme tutunacağı zaman benim kanamalarım ve lekelenmelerim başlıyor.Bu ay başka bir doktora gidicem.Bu problemi olan arkadaşlar buraya...Sizde durum nasıl ne yaptınız....:bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?