• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi lekelenme

yasemen88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
73
15
38
36
İyi günler arkadaşlar... Adetimden 2 gün önce lekelenme oldu kahverengi ve pembe şeklinde peçeteye geldi bikaç damla şeklinde 2 gün sürdü ve bugunde adet oldum neden oldu acaba böyle bişey yaşayan varmı?

Benim hep öyle olur adet olacağım günden önceki gün ya da gece kahverengi ya da pembe akıntım olur adetimin habercisidir genelde

Benim hep öyle olur adet olacağım günden önceki gün ya da gece kahverengi ya da pembe akıntım olur adetimin habercisidir genelde
Kar perisi peki bunun için doktora gittin mi? Bir problem teşkil ediyor mu benim de böyledir bazen 1 bazen 2 bazen de 3 gün leke gelir sonra adet olurum şaşırtıcı bazı aylar da hemen sökülürüm. Doktor bana bir problem yok dedi ama her doktora da güven olmuyor ki. Bir de burdaki yorumları okuyunca insan endişe ediyor. :(

Kar perisi peki bunun için doktora gittin mi? Bir problem teşkil ediyor mu benim de böyledir bazen 1 bazen 2 bazen de 3 gün leke gelir sonra adet olurum şaşırtıcı bazı aylar da hemen sökülürüm. Doktor bana bir problem yok dedi ama her doktora da güven olmuyor ki. Bir de burdaki yorumları okuyunca insan endişe ediyor. :KK43:
Canım ben sürekli Dr a gidiyorum sürekli kontrol altındayım yani ve doktorum da çok iyi, ilgili ve bilgili. Ben bunu sorduğumda adetin Başlamış ama hemen sökülmemiş oluyo, ertesi gün yada 2 3 gün sonra normal kanaman geliyo demişti yani lekelerin başladığı ilk gün adet periyodunun 1. Günü oluyormuş canım

Anladım canım. peki nedeni hakkında bir şey dedi mi? sökülememe de bir problem gibi duruyor. Evli misin mesela bu çocuk isteyince problem yaratır mı?

Evliyim canım ve 19 aydır bebek istiyoruz ama nasip olmadı henüz, adetin birden dökülmemesi bebek için bi sorun değil sadece kanaman birden başlamıyor yani herhangi bir problem teşkil etmiyor demişti ama istersen sen de git bi Dr a çünkü farklı nedenlerden de olabilir o lekeler

Ben bunu sormuştum doktora canım önemsemedi bile. Burda da kimisi önemsiz diyor kimisi kist, endo olabilir diyor. Olsaydı ultrasonda çıkardı herhalde düzenli kontrol yaptırıyorum aslında. Cevabın için teşekkür ederim :)

Back