Adet öncesi lekelenme ve adet gecikmesi

Bkttkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
8
2
1
33
Merhaba arkadaşlar, 5 aylık evliyim. Evlenene kadar adetim hep duzenliydi şimdi adet öncesinde lekelenme oluyor, aradan 1 hafta geçiyor öyle adet oluyorum. Namaz konusunda kafama çok takılıyor bu süreci beklemeli miyim namaz kilmamda sıkıntı olur mu ? Sürekli gecikmenin sebebi ne olabilir doktora gittim herşey normal dedi doğum kontrol hapı ile duzenleriz dedi ama kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım

Bence dogum kontrol habi kullanmayın zararli bana gore hemde cokkkk
Evlendikten sonra değişebiliyor bende 8aylik evliyim adetlerim cok degisti lekelenmem oldu 5 gun gecikti 5 gun erken oldu oyle zaman oluyorduki dedim kesin hamileyim ama yok degildim.
Evlilikte cok normal.adet duzensizligi bosuna kullanip hormonlarini yumurtalarini batirma derim bekle duzelir
Bnde kizken saati saatine gunu gune olurdum ama simdi oyle degil sıkıntı etme bence ve herseyi oluruna bırak.

10 günü geciyorsa lekenmen özürden sayilir.ama gecmiyorsa namaz kilman dogru olmaz ha eger lekelenmen az ise dus alip namaz kilabilirsin yada her ezan vakti abdest tazeliyebilirsin. Coksa namaza engel

Çok teşekkür ederim. Bir de şu adet düzensizliğimin çözümünü bulabilsem

Hem çok tehlikeli hem tüylenme yapıyor bende kulla ma taraftarı değilim ama aylardır bir türlü duzelmedi. Sizi ki düzene girdi mi yada bitkisel biseyi var mıdır arada maydanoz suyu filan içiyordum iyi geliyordu

Hem çok tehlikeli hem tüylenme yapıyor bende kulla ma taraftarı değilim ama aylardır bir türlü duzelmedi. Sizi ki düzene girdi mi yada bitkisel biseyi var mıdır arada maydanoz suyu filan içiyordum iyi geliyordu
Olur o kadar evlilikle bekarlik bir degil soğan kürü yap ic o düzeltir hemde iltihap fln barsa söker atar

Evet girdi 3 ay duznsiz oldum simdi.yeni duzene girdi soğan kürü ictim ama fazla kullanamadim kullanicm.diger ay

Soğan kürü nasıl yapılıyor kabuğuyla birlikte mi kaynatmam gerekiyor ise yarar mı düzene girmesi için
Yariyor bildiğim kadariyla adetin bittikten sonra 15 gun icecen sabah ac karnina bi bardak aksam yemekten önce bi bardak sogani ikiye böl bi bardak su koy yarimini koy 5 dkka kaynasin ılık olsun iç iyi geliyor hamile kalmayada bire bir

Tamam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…