İnşallahhhEn net sonuc kan testi canım. Ama inşallah yerleşme kanaması olmustur.
Mutlaka vardir canim ama kimse ile kiyaslama kendini derim çünkü hepimizim anatomisi farklı sonuçta başkasında olan bizde de olacak diye birsey yok. Sabırla dua ile beklemeni tavsiye ederim stres herseye engel çünkü.İnşallahhhyaşayanlar var mı bu durumu merak ediyorum
Yediğimiz içtiğimiz şeylerde buna eklenince maalesef double etki ediyor gebeliğe hersey.Zaten bu stres çağımızın sorunu .. şöyle bi düşünüyorum da eskiden yumurtlama günü mü hesaplanıyordu sanki anneler adet sonrası hemen olur diyor mesela :) vs bunlar konuşulmazmış şimdi biz her anı merak konusu ediyor strese giriyoruz . Ben aslında adetimi beklerdim hep belirtilenden de adet olacağımı hemen anlardım bu kez lekelenme olunca garipsedim hasta oldum yine dedim orkid taktım baktım leke leke kahverengi bu yüzden biraz kafama taktım sanırım. Dün gece kaşık ağrım oldu kesin oluyorum dedim sabah baktım yok . Test yaptım çıkmadı
İnşallah canım , sen hangi aşamadasın ne durumdasınYediğimiz içtiğimiz şeylerde buna eklenince maalesef double etki ediyor gebeliğe hersey.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah gec döllenme diye testte çıkmamıştır.
Ben 18haftalik hamileyim sağlıkla kavuşmak icin gün sayanlardanİnşallah canım , sen hangi aşamadasın ne durumdasın
Ayyyy çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla sağ Salim kucağına alırsınİnşallah canım , sen hangi aşamadasın ne durumdasın
Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.Ayyyy çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla sağ Salim kucağına alırsınsen de geçtin mi bu aşamalardan