Adet öncesi kahverengi lekelenme yaşayanlar

Hamile olupta lekelenmeyi ne zaman yaşadınız

• Adetten sonra

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

Guzdem

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
37
24
36
Arkadaşlar merhaba ,aranıza yeni katıldım .yaşım 31 6 aylık evliyim 2.7 mm çikolata kistim var birçok kez doktora gittim bekarken ve evliyken bu durumu sorun görmedi hiçbir doktor küçük diye . En son bir ay önce gittim folik asit yazdı gönderdi her şey yolunda diye .. 3 aydır bebek istiyorum fakat olmadı bu ay adetime 6 gün kala kahverengi lekelenmem oldu 2 gün sürdü ( peçeteye sildikçe geliyordu) adet günüm de geçti 2 gün test yaptım negatif . Adetlerim düzenlidir 28 günde bir olurum kist yüzünden bugüne kadar hiç böyle bir lekelenme yaşamadım sizce ne olabilir (Allahım hepimizin kalbine göre dilediğini verir inşallh ) AMİN

En net sonuc kan testi canım. Ama inşallah yerleşme kanaması olmustur.

İnşallahhh yaşayanlar var mı bu durumu merak ediyorum
Mutlaka vardir canim ama kimse ile kiyaslama kendini derim çünkü hepimizim anatomisi farklı sonuçta başkasında olan bizde de olacak diye birsey yok. Sabırla dua ile beklemeni tavsiye ederim stres herseye engel çünkü.

Zaten bu stres çağımızın sorunu .. şöyle bi düşünüyorum da eskiden yumurtlama günü mü hesaplanıyordu sanki anneler adet sonrası hemen olur diyor mesela :) vs bunlar konuşulmazmış şimdi biz her anı merak konusu ediyor strese giriyoruz . Ben aslında adetimi beklerdim hep belirtilenden de adet olacağımı hemen anlardım bu kez lekelenme olunca garipsedim hasta oldum yine dedim orkid taktım baktım leke leke kahverengi bu yüzden biraz kafama taktım sanırım. Dün gece kaşık ağrım oldu kesin oluyorum dedim sabah baktım yok . Test yaptım çıkmadı

Bu kist bende de var cnm maalesef 20 yaşımdan beri bende 30 yaşındayım. Doktora gittim gebeliğe engel olur mu olmaz mı bilemem dedi. Bende istiyorum artık bebek inşallah olur hepimizin.. Bu arada benim adetten önce gelirdi kahverengi leke uzun süredir olmuyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır

Bende hiç olmazdı o yüzden kafam karıştı . Kist ilk farkedildiğinde doktorum bana hemen çocuk yap demişti o zaman bekardım ama sorun olarak görülmedi kist. Şimdi bi arkadaşım hamile doktor 6cm kistin var demiş farkında bile değilmiş kız . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlümüze göre versin

Yediğimiz içtiğimiz şeylerde buna eklenince maalesef double etki ediyor gebeliğe hersey.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah gec döllenme diye testte çıkmamıştır.

Yediğimiz içtiğimiz şeylerde buna eklenince maalesef double etki ediyor gebeliğe hersey.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah gec döllenme diye testte çıkmamıştır.
İnşallah canım , sen hangi aşamadasın ne durumdasın

Ayyyy çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla sağ Salim kucağına alırsın sen de geçtin mi bu aşamalardan
Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Gecmen mi canım 4 senede neler hissettim yaşadım bende ama şükür nasip edene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…