• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi Kahverengi leke

monossori

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
11
3
1
26
Kızlar ben 10 aydır gebelik düsünüyorum ama nasip olmadı bu ay inofolikk combi kullandım 2 kutu bitirdim adetimin 3.günu 15cm demişti yumurtaya doktor ovulasyon testi kullandım çıkmadı hiç yumurtlama pcos da var adetime 5 gün kaldı 36 günde bir oluyorum ve bugün kahverengi leke geldi akıntı gibi acaba hamilelik belirtisi midir yaşayan var mı insAllah öyledir aminn🙏♥️

Kızlar ben 10 aydır gebelik düsünüyorum ama nasip olmadı bu ay inofolikk combi kullandım 2 kutu bitirdim adetimin 3.günu 15cm demişti yumurtaya doktor ovulasyon testi kullandım çıkmadı hiç yumurtlama pcos da var adetime 5 gün kaldı 36 günde bir oluyorum ve bugün kahverengi leke geldi akıntı gibi acaba hamilelik belirtisi midir yaşayan var mı insAllah öyledir aminn🙏♥️
Canım öncelikle Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏼

Dediğin şey lekelenme yani eğer devam etmezse bu yerleşme kanaması olabilir ki inşallah öyledir 🌸🙏🏼

Merhaba ben de sizinle aynı şeyi yaşadım ama ertesi gün kırmızıya dönmedi 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ben de pcos var geç döllenme olabilir mi acaba bilmiyorum

Drna bi zahmet söyle igne versin ozaman pcos varmıs bu doktorlar bile bile igneyle catlatmıyolar ya catlamıyor işte , kardesım ne zorluosunuz kadının 15mm ne güzel büyümüs yumurtası 3. Günde bide
uyuz oluyorum pcos oldugunu bile bile igne vermeyen doktorlara

Drna bi zahmet söyle igne versin ozaman pcos varmıs bu doktorlar bile bile igneyle catlatmıyolar ya catlamıyor işte , kardesım ne zorluosunuz kadının 15mm ne güzel büyümüs yumurtası 3. Günde bide
uyuz oluyorum pcos oldugunu bile bile igne vermeyen doktorlara
Evet gerçekten öyle gün aşırı diyor zaten 10 aydır olmamış büyümüş işte yap dimi herşey paraya bakıyor gerçekten

Back