adet öncesi kahverengi akıntı

3 gün önce benimde kahverengi akıntım oldu adet öncesi diyolar ama adetime daha var.Ben politik over olmasından endişeleniyorum, sadece bi kez oldu ama bi ay öncesinde vajinama çok şiddetli sancı girdi kıpırdayamıyodum hatta acıdan.Akıntının olduğu gece sol tarafım çok ağrıdı uyuyamadım.Politik overin belirtilerine baktım sivilcelenme yapıyomuş ben sivilcelerimin ergenlik sivilcesi olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum... Kilo artışı da yaşanıyomuş 2 haftada 2 kilo almışlığım var.Adetlerim de düzensiz.Arkadaşımla bizim denk gelirdi onun 4-5. gününde ben hastalanırdım şimdi aramızda 15-20 gün var. Son adetim 23 aralık yine gecikme olucak mı görcez.Benim gecikme dediğim +50 güne çıkıyodu... Sizce doktora gitsem mi?

bugün gttm doktora. kistim hala aynı duruomuş. etrafı kalın kistn yumrtalık dokun az kalmış ddi sağ yumurtalık işte. solda bişe yok ilaçla geçmesi zor ddi doğum kontrol hapı verdi işte. bn de ameliyat sordum laparoskopi ile. yumurtalık da alınabilirmiş..:(:(:(:( ne yapacağım ben şimdi:( acaba soğan suyu kullansam 2 3 ay fayda eder mi ki. ben ilacı daha önce 1 5 sene kullandım fayda etmedi.. :(

gecmiş olsun canim ya inşalh hemen gecer arkadişmda kist cikti benimde o dogum kontrol hapi kullaniyordu vucut kendini hamileliğe hazirlamiş ilaç bastirmak istemis adet olmadi kist cikti ondada yaksaik 4 5 aydir kullaniyo şişmişti onn vucudu sogan kru hakkinda bi bilgim yok hibuskus dene istersen cay gibi demliyceksin caydanliğin ustunde demle onun bircok seye iii geldiğni biliyorum

canım kesinlkle gt doktora aksatmaya gelmez.. ben ilk kisti 3 4 sene önce öğrenmiştim işte hala duruo o. doktora da adet düzenszliği nedenyle gtmiştm adeti olduktan 15 gün sonra gene oluyodum.. bilmiyorum ne yapacağım. yarın bi de ege üniversitesi hastanesine gtmeyi düşünüyorum bklım ordaki doktor ne dicek.. hibiskusu da araştırayım netten bi ne ii gelrse kullanırım artık:( doğum kontrol hapı olmasın da onun kdr lanet bişe görmedm hayatımda ben

3 gün önce benimde kahverengi akıntım oldu adet öncesi diyolar ama adetime daha var.Ben politik over olmasından endişeleniyorum, sadece bi kez oldu ama bi ay öncesinde vajinama çok şiddetli sancı girdi kıpırdayamıyodum hatta acıdan.Akıntının olduğu gece sol tarafım çok ağrıdı uyuyamadım.Politik overin belirtilerine baktım sivilcelenme yapıyomuş ben sivilcelerimin ergenlik sivilcesi olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum... Kilo artışı da yaşanıyomuş 2 haftada 2 kilo almışlığım var.Adetlerim de düzensiz.Arkadaşımla bizim denk gelirdi onun 4-5. gününde ben hastalanırdım şimdi aramızda 15-20 gün var. Son adetim 23 aralık yine gecikme olucak mı görcez.Benim gecikme dediğim +50 güne çıkıyodu... Sizce doktora gitsem mi?

canim benimde bi ara 10 gun olmadi kafyi yedim hamilemiyim diye gec oldu ondan sonraki aylarda hep ayin 20 sinde hasta olmaya basladim bu ay bi baktim kan geliyo korktum acikcasi acaba hamileyimde bebk dustumu diye cunku bir gun once evi temizledim baza filan kaldirdim olurmu olur dedim belli olmaz yani bu ayda 14 de oldum sok oldm git sende canim doktora

kesinlkle aksatmaya gelmez bu durumları aslında da bn de aksatıyorum işte. ama allahtan kisten büyüme falan olmamış öle aynı yanii

bundan 6 yıl kadar önce banada pko teşhisi konuldu canım
geçtiğimiz aylarda doktora gittim kontrol amaçlı
ultrasonda baktı emin olamadı kan testi istedi ama hiç birşey çıkmadı sonuçlarda
aynı akıntı bendede mevcut

pko değil bndeki cnm.. basit kist işte. ama geçmiyo bi türlüü ibrahim saraçoğluna email attım netten buldum da inş bi cvp verir öneride bulunur:(:( kızların kaderi bu galiba hep bi hastalık çıkıyo nedense:(

canım kesinlkle gt doktora aksatmaya gelmez.. ben ilk kisti 3 4 sene önce öğrenmiştim işte hala duruo o. doktora da adet düzenszliği nedenyle gtmiştm adeti olduktan 15 gün sonra gene oluyodum.. bilmiyorum ne yapacağım. yarın bi de ege üniversitesi hastanesine gtmeyi düşünüyorum bklım ordaki doktor ne dicek.. hibiskusu da araştırayım netten bi ne ii gelrse kullanırım artık:( doğum kontrol hapı olmasın da onun kdr lanet bişe görmedm hayatımda ben

Geçmiş olsun canım korktum.Peki ağrı yapmıyor muydu hiç? Ya bende kesin bir şey var herhalde böyle de olmaz,52. günde oldum 40larda bazen 16. Bu ayda geçsin gideyim.

canim benimde bi ara 10 gun olmadi kafyi yedim hamilemiyim diye gec oldu ondan sonraki aylarda hep ayin 20 sinde hasta olmaya basladim bu ay bi baktim kan geliyo korktum acikcasi acaba hamileyimde bebk dustumu diye cunku bir gun once evi temizledim baza filan kaldirdim olurmu olur dedim belli olmaz yani bu ayda 14 de oldum sok oldm git sende canim doktora

Bende evli olsam hamile miyim diye düşüncem. :D Sende düzensizlik yeni yeni var,bende 1 yıldır nerdeyse. :(
Hıı bu arada başka bi nedenden dolayı gitmiştim doktora ultrasona falan aldı adetlerin nasıl dedi düzensiz dedim nasıl düzensiz dedi anlattım yumurtalıkların sağlıklı görünüyor bi şey yok dedi.Ama aradan aylar geçti,en iyisi bidaha gitmek.

Son düzenleme:
Bende evli olsam hamile miyim diye düşüncem. :D Sende düzensizlik yeni yeni var,bende 1 yıldır nerdeyse. :(
Hıı bu arada başka bi nedenden dolayı gitmiştim doktora ultrasona falan aldı adetlerin nasıl dedi düzensiz dedim nasıl düzensiz dedi anlattım yumurtalıkların sağlıklı görünüyor bi şey yok dedi.Ama aradan aylar geçti,en iyisi bidaha gitmek.

önceden duzensizlikvardi bende 3 ay filan olmamiştim doktor hap verdi sonra duzeldi hiç gitmedim doktora ne zor ya hasta oldgum zamn keske erkek olsaydim diyorum ne zor bayan olmak her sorun var

valla cnm tek doktora güvenmiceksin. mesela işte her ay kontrole gttiğim zmnlar başka bi doktora gtmiştim bana kist yok ddi sevnmiştim de görememiş yani nsl doktorsa anlamadım kimisi umursamıyor bi doktora daha görünmekte fayda var her zmn..

valla cnm tek doktora güvenmiceksin. mesela işte her ay kontrole gttiğim zmnlar başka bi doktora gtmiştim bana kist yok ddi sevnmiştim de görememiş yani nsl doktorsa anlamadım kimisi umursamıyor bi doktora daha görünmekte fayda var her zmn..

katiliyorum canim fikrine bazi insanlar için doktor olsunda hangisi olursa olsun farketmez diyolar önemli olan doktoruniii olmasi 1 doktora 10 kere gidersin gecmez diyerine 1 kere gidersin gecer en iiisini araştir canim ole git bilmiyorum nerde yasiyorsun ama

kisten olmayadabilir canım hiç endişelenme benimde adet öncersi olurdu böyle kahvrengi akıntım hataa geçen ayda 1ahfta önce lekelemelr başladı

baktırdım temiz çok şükür... ama bir doktoruna sor tabikii

kisten olmayadabilir canım hiç endişelenme benimde adet öncersi olurdu böyle kahvrengi akıntım hataa geçen ayda 1ahfta önce lekelemelr başladı

baktırdım temiz çok şükür... ama bir doktoruna sor tabikii

Ama bende adet düzensizliği de var..Bu adetimde geçsin gidicem kontrole.

aslında kadınların hep gitmesi gerekiyo kontrole.. ben de bugün ege üniv e gttm geçen gün devlet hstanesine gtmiştm bi de üniv hastanesine gideym ddm. işte kan tahlilim oldu ultrasona da grdim ama haftaya doktora sonuçları göstercem.. ne yapılabilir diye sorcam laparoskopiyi falan sorayım. yumurtalığın alınmaz derse yaptırırım belki.

canım kisti alırken yumurtalığı almaz işin ehli doktor...iyi doktor bulun arkadaşlar kendinize...ben 5 ayımı boşuna harcadım doktorun görememezliği nedeniyle...

evet kesinlkle. yaa ben bu doktorları anlamıyorum ege ünive gttm sonuçları göstermeye karşıyaka devletteki ameliyat olursan yumurtalık alınabilr ddi. ilaç kullan ddi zor geçebilir ddi. ege ünivdeki de ilaç kullanma önermiyoruz bunlar kendiliğinden geçiyo ddi ameliyat önermiyoruz var yumurtalık alınma ihtimali ama çok düşük falan ddi. çok büyük değil kist ddi. 6 ay sonraya kontrole çağırdı

selam kızlar benimde adetim gelmek üzere ama dün çok kötü bir sancı çektim ilk kez oldu şimdiye kadar tuvalette idrarımı yaparken çok zorlandım ayrıcada açık kırmızı akıntı gibi bişi geldi neden olmuş olabilir :44: :44:

canım hiçbir fikrm yok.. gelecek ay da tekrarlarsa bir doktora görün bnce canım aksatma tekrarlarsa

Back