• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet öncesi kahverengi akıntı

35moonlight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
30
2
48
İzmir
merhaba kızlar. uzun bi süredir adetimden 2 gün önce koyu kahverengi akıntı geliyor. 3 sene önce basit kist çıkmıştı. yaklaşık 2 sene doğum kontrol hapı kullandım ama adetm düzenli artık çok şükür. doktora da uzun süredr gtmiyorum bıkmıştım artık çünkü. sizce bu kahverengi akıntı normal mi?

merhaba kızlar. uzun bi süredir adetimden 2 gün önce koyu kahverengi akıntı geliyor. 3 sene önce basit kist çıkmıştı. yaklaşık 2 sene doğum kontrol hapı kullandım ama adetm düzenli artık çok şükür. doktora da uzun süredr gtmiyorum bıkmıştım artık çünkü. sizce bu kahverengi akıntı normal mi?
:15::15:
24 yasındayım ılk defa böyle bir soruyla karsılastım kahverengi akıntı dedıgın şey adet olmadan 1 gun yada 1bucuk gün önceden gelen şey yumurtalıklarındır yanı ureme sırasında yumurtalıkların sureklı yenılecegı ıcın gayet normal bır durum yumurtalıkların dökülüyor kahverengi onlardır cnm bide bazı ınsanlarda bu kahvrengı sıvı şey kokuyor dıye duymustum senin nasıl gelıyor ?

ya cnm bazı sitelerde normal diyo bazı sitelerde anormal de olabilir diye yazıyo bnm yaklaşık 1 senedr böle bişey oluyor. önceden olmazdı.. inş senn dedğin gibidr. doktora gtmekten de soğudum artık kistim hala orda değildr umarım..

bak cnm ben 12 yasında oldum bdaha sonra 2 yada 3 den sonra gelmeye basladı ben anneme danıstım annemnde öyle annem 40 yasında bu zmana kadar sorun olsaydı olurdu artı adetın bıttıkten sonrada gelmeye devam edıyor 2 gun kadar suruyor sonra adetın bıtıyor bu normal bır durum ama cok ıstıyorsan doktora gıt para tuzagı :):1:

adet bttkten sonra geliyo cnm onu biliyorum adet gelmeden önce geliyo bi de.. ilk zamnlar kist yüzünden mi acaba diye düşündüm ama hala devam ediyo kafama takıldı o yüzden..

yok bu hep gelıcek taaki menepoza girip adetin bittikten sonraya dek normal normal merak etme bendede var annemde ve kız kardesımde de var bide şöyle dusun sende kist vardı belkıde bu zamana kadar kistinle alakalı gelmemıs olabılrmı normale gırmıs olabılırmı çunku zararlı olsa en azından ben giderdim hastaneye herkes benim gibi normal görüyor durumu

tmm cnm sağol.. yaa doktora kontrole 1 5 seneden fazladır gtmiyorum.. kist problemi yaşayan var mı hiç.. doğum kontrol hapı kullandım 1 5 sene kdr 68 kiloyu gördüm bu yüzden kilo yüzünden psikolojim de bozuldum şuanda 55 56 kiloyum.. bi daha o ilacı almıcam die tövbe ettm artık.. üstelk kistim ufalmamıştı şimdi ne alemde hiç bilmiyorummm

kistin için doktara gidip baktırman gerek ne alemde diye çunku kist o kadar zararlı birseyki aslında yumurtalıklarını bıle etkıler allah gostermesın yumurtalıklarını bıle alırlar hayat boyu cocuk yapamasın allah göstermesın ama yınede normal bır sekılde gıdıp kontrol ettır korkmana da gerek yok cnm :):49:

kistm cıktı ıkı hafta oncesıne kadar ilaç ile adet olmak zorunda kaldım ve ilaçlarımı kullandım bugn kontrolum vardı kistimin geçtiğini gördü doktor ve ben sevinçtennn havalara uçtummm :) evet ben tam adet olamadım kahverengı bı akntı geldı kan gıbı degıldı sankı doktora soyledım ılac la adet oldugunuz için dedi. ve şükürr şikayetlerim geçti ve şimdi az akıntım oldugu ıcın fitil kullanıcam doktoruna kesin gorunmelisn

anladım cnm ben ilaç da kullanmıyorum ama gene de kahverengi akıntı oluyo... ilaç kullandım uzun bi süre işte ama etki etmedi.. bu doktorlar hiçbir şey bilmiyo. yüz kere söyledim ne büyüyo ne küçlüyo etkilemiyo die bıktırdılar beni resmen..doktora gideym en iisi bi kontrole... umarım geçmiştr artık:( 1,5 senedr gtmiyorum çünkü doktora

canim bende kist yok benimde adet oncesi akintim oluyo bu biraz dikkat edilmesi gereken konu bebek olmamaya yol acabiliyormus. adetten sonrasi tam bitmedigi için geliyodur. bi doktoruna daniş istersen bu zor değil hem bi muayenden gecmiş olursun.sağliğin için en iyisi bu bole kucuk seyleri onemsemediğimiz için ilerde kotu hastaliklar buluyo zaten bizi yinede kendin bilirsin canim gecmiş olsun

hanımlar benimde adetimin bugün 8.günü bitmesi lazımdı ama çok koyu kahverengi geliyor ve bazen kendimi temizlediğimde pembe kan geliyor.bu gebelik olarak yazıyor ama ben cinsel birleşme yaşamadım.ayrıca tuvalete girdiğimde bazen yanma da oluyor sebebi nedir?

hanımlar benimde adetimin bugün 8.günü bitmesi lazımdı ama çok koyu kahverengi geliyor ve bazen kendimi temizlediğimde pembe kan geliyor.bu gebelik olarak yazıyor ama ben cinsel birleşme yaşamadım.ayrıca tuvalete girdiğimde bazen yanma da oluyor sebebi nedir?

canim o genellikle olr ole benimde bazen bitmesi gerekirken hiç bitmiyo tekrardan kan geliyo tam olarak temizlenmediği için herhalde oda mesela bazen adetin bitecegi gn ilişki yasarsin ondan sonra kan gelmz değişik bi durum yani tuvalete girdiğin zamnda yanman varsa idrar yollairnda intihap vardir benim ilişki sonra yanmam agrim olurdu rahmimin kendisi intihapliymiş doktor ole soyledi hibusküs diye birsey var nar ciçegide deniliyo onu demle ust demlikte iç bol o ii gelir aktarda satilir

wala canım bendede kist çıkmıştı bi 4 sene önce .hormon ilacı kullandım pek faysa görmedim.dediğin şey bendede oluyo.1 -2 gün olduktan sonra adetim başlıyo.biterkende kanamam kesilip kahwerengi akıntı bi kaç gün oluyo.sonra bitiyo.eğer çok kafana takılıyosa kontrole git.

canim o genellikle olr ole benimde bazen bitmesi gerekirken hiç bitmiyo tekrardan kan geliyo tam olarak temizlenmediği için herhalde oda mesela bazen adetin bitecegi gn ilişki yasarsin ondan sonra kan gelmz değişik bi durum yani tuvalete girdiğin zamnda yanman varsa idrar yollairnda intihap vardir benim ilişki sonra yanmam agrim olurdu rahmimin kendisi intihapliymiş doktor ole soyledi hibusküs diye birsey var nar ciçegide deniliyo onu demle ust demlikte iç bol o ii gelir aktarda satilir

bu arada doktora gittikten sonra sonucunu paylaşırsan sevinirim.bende şimdi düşünüyorumda daha önceleri böle oluyomuydu diye , ama hatırlayamadım.sebep neymiş bende merak ettim.

bu arada doktora gittikten sonra sonucunu paylaşırsan sevinirim.bende şimdi düşünüyorumda daha önceleri böle oluyomuydu diye , ama hatırlayamadım.sebep neymiş bende merak ettim.

inşalh canim hayirlsi il bi gidiyim yarami dondurtcam ilk olarak ama bugun de birsey duydum yara dondurlursa dogmda aciliyomus diye. birde doktor ilac veriyoya intihap kurutucu filan ozamnda ilişki yasanmamasi gerekiyo 1 hafta boyunca yinebir kişiye ole bi ilaç vermiş doktor bunlari kullandiğin surece bebgin olmaz demiş korunmana gerek yok demiş kadin hamile kalmiş bunada bizde dikkat edelim sizinde bilginiz olsun. benim de onceleri ole olmuyodu evlendikten sonra vucudunda degişikliler olunca bole sorunlar cikiyo herhalde gider gitmez paylasirim canm

bugün gttm doktora. kistim hala aynı duruomuş. etrafı kalın kistn yumrtalık dokun az kalmış ddi sağ yumurtalık işte. solda bişe yok ilaçla geçmesi zor ddi doğum kontrol hapı verdi işte. bn de ameliyat sordum laparoskopi ile. yumurtalık da alınabilirmiş..:(:(:(:( ne yapacağım ben şimdi:( acaba soğan suyu kullansam 2 3 ay fayda eder mi ki. ben ilacı daha önce 1 5 sene kullandım fayda etmedi.. :(

Back