Sökülür. Benimde 3 4 gün önceden başlıyor. Bitmeyecek gözüyle bakarken pembeleşiyor. Sonra da adet oluyorum7 ay önce kürtaj oldum hiç böyle olmamıştı kürtaj öncesi olurdu ama ertesi gün muhakkak sökülürdü sabah.
Muhtemel adet günümdeyim çünkü 5 ocakta yumurtlama gördüm iki hafta eklersek erken gelen bi durum değil. Dün akşm saatlerinde lekeyle geldi sabah sökülür dedim hala tuvalete gidince peçeteye geliyor.
Endişelenmem gereken bir durum var mı acaba ?
Doktora gittiniz mi peki hiç ? Ben ilk defa karşılaşıyorum kürtaj öncesi de olurdu ama dediğim gibi mutlaka sabah kalktığımda kırmızıya dönmüş oluyordu.Sökülür. Benimde 3 4 gün önceden başlıyor. Bitmeyecek gözüyle bakarken pembeleşiyor. Sonra da adet oluyorum
Benim oluyordu o yüzden gitmedim. Adetin sokulmesi kahverengi ile başlar ve biter siyah olmadıkça normal karşılanıyorDoktora gittiniz mi peki hiç ? Ben ilk defa karşılaşıyorum kürtaj öncesi de olurdu ama dediğim gibi mutlaka sabah kalktığımda kırmızıya dönmüş oluyordu.
İnternette değişik şeyler yazıyor kist vs. Tedirgin oldum açıkçası.
Evet öyle zaten de dün başladığı için şimdiye kadar sökülmemesi anormal geldi.Benim oluyordu o yüzden gitmedim. Adetin sokulmesi kahverengi ile başlar ve biter siyah olmadıkça normal karşılanıyor
İlk defa oldu canım kürtaj olalı 7 ay oldu. Biraz daha bekleyim olmadı giderim doktora, teşekkür ederimKürtaj sonrası değişiklik göstermiş olabilir belki
meraba bnmdr adet olmama 4 gun vrdı ılknce kahvrrengı lelelnme oldu snra adet oldum erkn ama neden boyleSökülür. Benimde 3 4 gün önceden başlıyor. Bitmeyecek gözüyle bakarken pembeleşiyor. Sonra da adet oluyorum
Benimde reglim hep ince kahverengi lekelenmelerle gelir. Adetin gelişinin habercisimeraba bnmdr adet olmama 4 gun vrdı ılknce kahvrrengı lelelnme oldu snra adet oldum erkn ama neden boyle
Benimde reglim hep ince kahverengi lekelenmelerle gelir. Adetin gelişinin habercisi
Tedirginsizliğinizi anlıyorum. İsterseniz doktora gidin. Ben size bunların normal olduğunu belirtiyorum sadece. Burda kimse nedenini bilemez:)tmmda bnm ılkdefa erkn oluyo nıye boyle ve hıc kahvrngı lekelnme olmzdı
anldmTedirginsizliğinizi anlıyorum. İsterseniz doktora gidin. Ben size bunların normal olduğunu belirtiyorum sadece. Burda kimse nedenini bilemez:)