Adet öncesi gelan kanama...

minikburun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
81
1
36
İzmir
Kızlar merhaba. Adet öncesinde gelen pembe hatta bazen kahverengiye dönük akıntım geliyor genelde 4-5 gün ama bazen de 10 gün sürdüğü oluyor. Size de oluyorr mu?

Kızlar merhaba. Adet öncesinde gelen pembe hatta bazen kahverengiye dönük akıntım geliyor genelde 4-5 gün ama bazen de 10 gün sürdüğü oluyor. Size de oluyorr mu?

bazen bendede oluyor ama hic bu kadar uzun sürmedi.en fazla bir gün sürer.canim benim sen bu konuda doktorunla bir konuc istersen.cünkü bildigim kadariyla kistten dolayi kaynaklanabiliyor,en azindan icin rahatlar.hemde sebebini ögrenmis olursun...cünkü simdi düsünüyorumda 10 gün leke bilmiyorum ama reglin kac gün sürüyor.5 günde regl dersek 15 gün boyunca bu durumda olmak normal degil bence....

sonunda birileri duydu sesimi :) Canım tabi doktora gittim. ultrason sonuçum, hormon testlerim filan normal çıktı. Sadece kandaki bi deger birazcık düşükmüymüş neymiş ondan olabilir dedi doktor ama kesin değil yani. bi ilaç verdi piyasada adet geciktirici diye satılıyor bir aydır kullanıyorum, bu ay yine aynı şey oldu bide regl dönemim zaten uzun dediğin gibi 15 günü buluyor. Artık görmek istemiyorum sinirlerim bozuldu...

canim aslinda sana laparoskopi yapilmasi lazim cünkü kistler ancak bu yöntem ile görülebiliyor ayrica rahim ici yumurtaliklarda incelenir.bence bir doktorla yetinme birde baska doktora gitsen iyi olur...

canim aslinda sana laparoskopi yapilmasi lazim cünkü kistler ancak bu yöntem ile görülebiliyor ayrica rahim ici yumurtaliklarda incelenir.bence bir doktorla yetinme birde baska doktora gitsen iyi olur...

Doğru söylüyosun canım. Teşekkür ederim ,en yakın zamanda gidicem tekrardan ,sonucu yine burdan duyururum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…