• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi gebelik testi yapanlar...

NLN89

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
32
0
16
Hatay
Kızlar adetten iki gün önce dayanamayıp evde hamilemiyim diye idrar testi yaptım negatif çıktı.ama şimdi ise adetimden 4 gün geçti acaba hamilemiyim diyorum tekrar test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye.aynı adet olacam gibi kasıklarım ağrıyo ama daha bi ses yok.acaba aynı şeyi yaşayan varmı

Merhaba ben de buna benzer durum yaşıyorum ve ben normalde her ay 1 hafta ya da 4-5 gün önceden adetimi görürüm.Ve 2 hafta öncesinden göğüs ağrılarım başlar.Geçen ay 16.sında adet olmuştum ve 1 hafta sürer hep.Bu ay çok ilginç bişe oldu.Adet günüme 1 hafta kala 2-3 gün çok az lekelenme oldu.Pembe kahve gibi.Ve göğüs ağrım hiç olmadı.Fakat 3 gündür baş ağrısı çekiyorum.Velhasıl şimdi adetim 2 gün geçti hala adet olmaadım ve kasıklarım çok ağrıyo.Sürekli beyaz balgamsı akıntım oluyor.Dün dayanamayıp kan testi yaptırdım.Değer 2,0 çıktı.Gebelik yok dediler.Ben yinede emin olamıyorum.hamile olabilirmiyim?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Kızlar ben uzun bi bekleyişten sonra ben hamileliğimi adet günümden 5 gün önce öğrendim.Ama herkeste böyle tabi,geç döllenme olabilir.
Bu arada Nln89 değerin 2 cıkması düşükte olsa hamile olabileceğin anlamına gelebilir cünkü ben hamile değilken o değer 0.1 cıkmıştı.Yani hamileliğin yeni başlamış olabilir.Bende de hamilelikte beyaz sümüksü akıntı olmuştu bu arada..
İnsallahh Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip eder...

Merhaba ben de buna benzer durum yaşıyorum ve ben normalde her ay 1 hafta ya da 4-5 gün önceden adetimi görürüm.Ve 2 hafta öncesinden göğüs ağrılarım başlar.Geçen ay 16.sında adet olmuştum ve 1 hafta sürer hep.Bu ay çok ilginç bişe oldu.Adet günüme 1 hafta kala 2-3 gün çok az lekelenme oldu.Pembe kahve gibi.Ve göğüs ağrım hiç olmadı.Fakat 3 gündür baş ağrısı çekiyorum.Velhasıl şimdi adetim 2 gün geçti hala adet olmaadım ve kasıklarım çok ağrıyo.Sürekli beyaz balgamsı akıntım oluyor.Dün dayanamayıp kan testi yaptırdım.Değer 2,0 çıktı.Gebelik yok dediler.Ben yinede emin olamıyorum.hamile olabilirmiyim?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

aynı şikayetler bendede vardı kasık ağrılarım ve akıntı.adet günümden 2 gün önce testim negatif çıktı ama bugün yaptım hamilelik çıktı.çok mutluyum.bu süre 5 gündü.değişebiliyor.

Back