canım merak ettim hamile misin ?serramına cok sagolya ıns oyledır senın belırtılerın neydı
yok canım adet oldum bıttı bıtıtgı gunden gun asırı yapmaya basladık bakalım nolckyacanım merak ettim hamile misin ?
Merhaba adetim Eylül'ün 5 veya 7 de olması gerekiyor fakat ben tatile gideceğim Eylül'ün 5 de. Soğan suyu içerek adetimi erkene almam mümkün mü lütfen yardım edinAdet gununuz geceli baya olmus kosup bi test alip yapiverin hamileligimin ilk haftalarinda sanki adet olcakmisin gibi gogsumde siskinlik kasik agrim filan vardi ben adetim 1 hafta gecikince test yaptim hemen cikti sizin baya gecmis bi yapin bakalim hayirlisiyla olur insallah
hiç belirtisi olmayan var mıydı acaba?
valla hep yazıyorum yumurtlamaları kaçırdım diye umutlanmıyorum diyorum ama bat da 1 eylül salı.belli olacak ak kaşık kara kaşık:)Benim belirtim yoktu canım. Ne göğüste dolgunluk ne bulanti ne akinti. Çok hafif kasık agrisi vardı adet öncesindeki gibi.
valla hep yazıyorum yumurtlamaları kaçırdım diye umutlanmıyorum diyorum ama bat da 1 eylül salı.belli olacak ak kaşık kara kaşık:)
akışına bırakayım d,yorum ama ah şu sabırsızlık yok mu?allah kucağına almayı nasip etsin,sağlıklı bir şekilde.Umudunu yitirme yine de arkadaşım. Sabır gerekiyor sadece. Ben 10 ay bekledim. Senin de olur inşallah :))
Kızlar benımde hayatımda ılk defa yumurtlama gunlerımde yaklasık 1 hafta kadar goguslerım şişti, hiç olmazdı biraz suphelendım ama umıtlenmemek için hiç ihtimal vermedim. Onun dısında da adetıme 1 hafta kala gogus uclarım acıyodu dokunamıyodum şuan 12 haftalıgım hala uçlarında acı var. Valla hiç beklemiyodum, mucize gibi geldi , hoşgeldiii
canım beniimm öncelikle hayrlı olsun bbeğini kucagına saglıkla al inşallah .bende senin gibi ilk defa aynı o belirtileri yasıyorum suan adetime 7 gün var biraz şüpheleniyorum ama kendımıde cok heveslendırmıyorum daha yeni evli sayılırım.umarım benımde mucizem olur .peki ne zaman test yaptın sen tatlım
Tesekkur ederim amin sağolllİnşallah sende hamilesindir, Allah hakkında hayırlısını versin. Adet olmam gereken gun, çok şiddetli karnım ve kasıklarım ağrıdı. Dedım adet olucam heralde ağrı kesicide içtim, ama ogun olmadım, ertesı gunde olmayınca tam 3. gun test yaptım ve hemen 1 dk ıcınde 2 cizgiyi gorunce inanamadım Darısı başına, adetın gecıkırse 2 gun bekle yap hemen. Ayrıca bende ne yerleşme kanaması oldu, ne leke geldi. Adet olucakmısım hıssı vardı sadece o.