adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Bnde de 3 gundur adet sancısı war hala olmadim haziranın 5 olmusum 25 gun oldu bugun adetın basladıgı gunler sayarsak 26 gun oldu

Merhaba adetim Eylül'ün 5 veya 7 de olması gerekiyor fakat ben tatile gideceğim Eylül'ün 5 de. Soğan suyu içerek adetimi erkene almam mümkün mü lütfen yardım edin

Benim belirtim yoktu canım. Ne göğüste dolgunluk ne bulanti ne akinti. Çok hafif kasık agrisi vardı adet öncesindeki gibi.
valla hep yazıyorum yumurtlamaları kaçırdım diye umutlanmıyorum diyorum ama bat da 1 eylül salı.belli olacak ak kaşık kara kaşık:)

hanımlar beni de sona ekleyin bari..BAT 29 eylül.. her ay 2-3 gün önceden 1-2 damla gelir zamanı gelince de da coşar:)sabah 1-2 damla fark ettim idrarda. umutlar eylül sonuna kaldı anlayacağınız.az bi ihtimal ama cumaya kadar gelmezse test yapar yazarım. demek ki neymiş yumurtlamalar kaçınca ve belirti olmayınca bebiş olmuyomuş:)herkeslere bol bebişli ve pozitifli bir Eylül diliyorum. Bayrama kadar ADİOS

Kızlar benımde hayatımda ılk defa yumurtlama gunlerımde yaklasık 1 hafta kadar goguslerım şişti, hiç olmazdı biraz suphelendım ama umıtlenmemek için hiç ihtimal vermedim. Onun dısında da adetıme 1 hafta kala gogus uclarım acıyodu dokunamıyodum şuan 12 haftalıgım hala uçlarında acı var. Valla hiç beklemiyodum, mucize gibi geldi , hoşgeldiii

canım beniimm öncelikle hayrlı olsun bbeğini kucagına saglıkla al inşallah .bende senin gibi ilk defa aynı o belirtileri yasıyorum suan adetime 7 gün var biraz şüpheleniyorum ama kendımıde cok heveslendırmıyorum daha yeni evli sayılırım.umarım benımde mucizem olur .peki ne zaman test yaptın sen tatlım

Tesekkur ederim amin sağolll İnşallah sende hamilesindir, Allah hakkında hayırlısını versin. Adet olmam gereken gun, çok şiddetli karnım ve kasıklarım ağrıdı. Dedım adet olucam heralde ağrı kesicide içtim, ama ogun olmadım, ertesı gunde olmayınca tam 3. gun test yaptım ve hemen 1 dk ıcınde 2 cizgiyi gorunce inanamadım Darısı başına, adetın gecıkırse 2 gun bekle yap hemen. Ayrıca bende ne yerleşme kanaması oldu, ne leke geldi. Adet olucakmısım hıssı vardı sadece o.

Aynen bendede herangi bi kanama olmadı kasıklarım çok ağrıyor belim bacaklarım birde baş dönmelerim var gerçi o bende hep vardı o yüzden onu saymıyorum umarım hayırlısı olur hepimiz için ...adetimin geçmesini bekleyip öyle test yapıcam o zaman hayırlı sonuçlar alırım inşalllah

Reactions: H_H
kızlar banada bişey diyin ilk bebeğimin kalbi atmadığı için aldırdım 5 ay oluyo bebek istiyoruz ama bu ay adetime 6 gün var ama iki gün akıntım oldu bugünde sağ kasığım çok ağrıyo başım ara ara döndüğü için normaldede onu saymıyorum gögüslerimde sanki psikolojik ağrıyo gibi hiç olmamıştı ilkinde sadece karnım deli gibib ağrımıştı bundada batma var gaz sancısı gibi her ay gebelik testi ala ala eczacılarla kanka olucaz bu ay yüzüm kızardı ve gidemiyorum test almaya bana bişey diyin varmıdır bendede bişey bebiş varmıdır sizce adetime 6 gün var kanda çıkarmı sizce

işte bak adioz dedim ama kopamıyorum buradan.

benim yumurtlama bile başlamadı bakalım artık adete 3 5 kala belirti ararım ben de:)

Selam Arkadaslar peki bu bahsetdiginiz gogus agrisi falan adetin kacinci gununden basliyo?benim son 1 yildir adet olucagim gunlerde bile goguslerimde hicccc bir degisim olmuyor ne sisiyo ne aciyo hic bir farklilik olmuyor.
Bende bu ay Femarayla yumurta gelistirdim ve catlama ignesi olundum cokta guzel yumurtan oldugunu sogledi doktor.ama kac aydir ilacla ovulasyon oluyor ama gebelik olmuyor esimde sperm o kadarda iyi digil onda dolayi her halde hamilelik olusmuyor.

merhaba
benmde adetıme 9 gun var ama kac gundur bel agrısı karın agrısı oluyor
bır de akıntı gelıyor test ıcın adet gunumun gecmesını beklemesem olmaz mıııı :) kesın sonuc alamazmıyım smdı cok merak edıyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…