Yani benimki ucuk pembe, ben anlamadim, normalde 4 gün sonra regli olmam lazim, 15. günümde yumurtlamam oldu, ayh beklemek cok zor..KIPKIRMIZI OLMASI LAZIM AMA ACIK KIRMIZI BANA VURDU O LEKE DOKTOR OLE DEMISTI KIRZIZI DAHA KOTU DEDI
Anladim canim cok gecmis olsun benimde bebegim 10. haftasinda karnimda öldü kalbi durdu 30 Aralikta kürtaj olmak zorunda kaldim. Hakkimizda hayirlisi, insallah hayirlisiyla saglikli bebeklerimizi alicaz kucagimiza..BEN ONU YASAMADIMKI CNM ONU BILMIYOM YASADIGKLARIMI DEDIM AMA BEN DUSURDUM ACIK KIRMIZI RENK GELDI BANA
Kızlar sizce yumurtlama günü dışında hamile kalma ihtimali nedir?
Allah sabir versin canim..INS SANADA COK GECMIS OLSUN CNM NAPALIM ELDEN NE GELIRR ALLAH DEMEKKI NASIP ETMEDI BENIM 2 TANE DUSTU BENDE YARIN OLCAM KURTAJ TEMIZLIYCEKLER IDRARİMİ
Tsk ederım Cnm benım cok sagolAllah sabir versin canim..
Bana kalirsa yumurtladiginizi hissediyorsunuz, cunku benimde yumurtlama dönemimde karnimda tas varmis gibi oluyor ve bir rahatsizlik hissediyorum.Kızlar benimde size sormak istediğim bir şey var 2 gündür karnımda şişlik var taş gibiyim yumurtalıklarm da hafif sancı ve rahim ağzında ara ara çekilme gibi birşeyler hissediyorum ve iki akşamdır yemekten sora mide bulantısı yaşıyorum Yumurtlama dönemindeyim yani hamilelik olamaz heralde fikirlerinizi almak istedim Teşekkürler :)
Ay saol canım ya niye böyle oldum diye iki gündür düşünp duruyorumBana kalirsa yumurtladiginizi hissediyorsunuz, cunku benimde yumurtlama dönemimde karnimda tas varmis gibi oluyor ve bir rahatsizlik hissediyorum.
Yani canim ben önceden hic hissetmezdim fakat yaklasik bir sene önce bir operasyon gecirdim, o zamandan beri hissediyorum, aslinda iyi bir sey hamile kalmak icin dogru zamani söylüyor bize vücudumuz :)Ay saol canım ya niye böyle oldum diye iki gündür düşünp duruyorum
Haklısın ama öyle söylenilen gibi bir akıntı artışı ateş basması falan yok gerçi bünye bünye farklılık gösterir her vücut başka tepki verir e hayırlısı o zaman yumurtlamadan dolayıysa seve seve çekilir :))Yani canim ben önceden hic hissetmezdim fakat yaklasik bir sene önce bir operasyon gecirdim, o zamandan beri hissediyorum, aslinda iyi bir sey hamile kalmak icin dogru zamani söylüyor bize vücudumuz :)
Valla canim benim hayatim boyunca hic akintim olmadi. Hatta hamile kaldim o zaman da olmadi ki hep olacak diye duydugum icin doktoruma sordum akintinin olmamasi daha saglikli dedi. Ates basmasi bana sadece hamileyken oluyordu yumurtlama zamani degil..Haklısın ama öyle söylenilen gibi bir akıntı artışı ateş basması falan yok gerçi bünye bünye farklılık gösterir her vücut başka tepki verir e hayırlısı o zaman yumurtlamadan dolayıysa seve seve çekilir :))
E her bünye kendine göre tepki veriyor tabi sanırım bir hamilelik geçrdiniz umarım sağlıkla kucağnza almışsınızdır :)Valla canim benim hayatim boyunca hic akintim olmadi. Hatta hamile kaldim o zaman da olmadi ki hep olacak diye duydugum icin doktoruma sordum akintinin olmamasi daha saglikli dedi. Ates basmasi bana sadece hamileyken oluyordu yumurtlama zamani degil..
Yok ne yazik ki, 10. hamilelik haftasinda kalbi durdu civciviminE her bünye kendine göre tepki veriyor tabi sanırım bir hamilelik geçrdiniz umarım sağlıkla kucağnza almışsınızdır :)
Rabbim hayırlı olan zamanı bilir elbet ömrü yokmuş en yakın zamanda hayırlı ve sağlık bir evlat nasip eder inşallah sakın üzülme biz 1 sene önce 18 yaşında erkek kardeşimi trafik kazasında kaybettik ve kadere razı geldik ömrü yokmuş dedik hep şükret şükret ki Rabbim seni ödüllendirsin evladını kaybetti ve sabretti desin ve tekrar bir evlatla ödüllendirsin :)Yok ne yazik ki, 10. hamilelik haftasinda kalbi durdu civcivimin30 Aralikta kürtaj oldum..
Cok üzüldüm basiniz sagolsunRabbim hayırlı olan zamanı bilir elbet ömrü yokmuş en yakın zamanda hayırlı ve sağlık bir evlat nasip eder inşallah sakın üzülme biz 1 sene önce 18 yaşında erkek kardeşimi trafik kazasında kaybettik ve kadere razı geldik ömrü yokmuş dedik hep şükret şükret ki Rabbim seni ödüllendirsin evladını kaybetti ve sabretti desin ve tekrar bir evlatla ödüllendirsin :)
Ne demek anne olmak her kadının hayali isteyen her kadın bunu en doğru zamanda tadar inşallah :)Cok üzüldüm basiniz sagolsunevet haklisiniz, sabrediyoruz bekliyoruz, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin.