- 18 Nisan 2015
- 31
- 5
- 39
mrh.bizde çocuk istiyoruz regilim yeni bitti yumurtalığım ağrıyor ve akıntıda var acaba üsüttüm mü dediğiniz gibi belirtisimi var acaba :/canım çok birşey olmadı sadece sol kasığım ağrıdı o kadar ha birde siyah iççamaşırıma kireç gibi akıntı rengi vardı.
regl yeni bittiyse yumurtan hemen oluyor calısmalar yap canımmrh.bizde çocuk istiyoruz regilim yeni bitti yumurtalığım ağrıyor ve akıntıda var acaba üsüttüm mü dediğiniz gibi belirtisimi var acaba :/
Ancak gecince cunku tek cizgi gormenin sinirini yasamak istemiyorum ..
diğer aydan kalmış olabilir miyim ? Üstüne görme diye birşey varmış tam bilgim yok ama muallakta kaldım ....regl yeni bittiyse yumurtan hemen oluyor calısmalar yap canım
Zaten bu sabirsizliktan geliyo basimiza hersey gecmedigi surece butun belirtiler adet donemiyle ayni gibi... ben de cok aradayim bir de bugun lekelenme oldu daha da bsey yok sanirim husran olacak ama icimde garip de bir duygu da var bakalim ne yasayacagimben sanırım bekleyemeyeceğim :) inş. çift çizgileri görürüz hepimiz
Hiç azalmayan ve artmayan sürekli bir kasık ağrısı vardıHayirli olsun darisi basimiza baska ne belirtiler vardi pay cikaralim kendimize)
Aynısını bende yasadım 1 hafta gecirdim hemen baktırmadım sonra gebelık testı aldim iki cizgi cıktım sonra doktora gıttım gerçekten gebeymısımKIZLAR günüm 5 gün gecikti hiç gecikmezdi böyle. Ama adet olacakmış gibi ağrılar var kramp gibi.. Bunu yaşayan var mı
Canim durumlar nasil ben beklemiyordum ama 23unde adet oldum,saskinliktan yazamadim...1gun surdu suan da kasik agrilarim var bayamerhabalar dün adet olmam gerekiyordum olmadım.bugün önce kahve rengi lekelenemler var şuan yerleşme kanaması olabilirmi.yoksa gerçekten hamile değilmiyim.
Canım benim allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bir hisboncukk26 ay eminim ki çok güzel bir duygudur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bize de nasip etsin.. bu çok kotü bi psikoloji hıçkırsam acaba hamilelikten mi durumundayım.. kendime hakim olmaya çalışıyorum ama ne mümkün işte gögüs ucu hassasiyetine güvenip bu gün erken gebelik testi yapıcam yoksa bana 3 gün 3 asır olacak
canım gittik doktora hiç bişey yok hamile değilim yani.Canim durumlar nasil ben beklemiyordum ama 23unde adet oldum,saskinliktan yazamadim...1gun surdu suan da kasik agrilarim var baya
Iyiymis:)) dogru bir zamani vardir insallah biz de bu duyguyu yasariz en kisa zamandacanım gittik doktora hiç bişey yok hamile değilim yani.
gün aşırı ilişki verdi sadece
KIPKIRMIZI OLMASI LAZIM AMA ACIK KIRMIZI BANA VURDU O LEKE DOKTOR OLE DEMISTI KIRZIZI DAHA KOTU DEDIKizlar lekelenme pembe renkte mi olur? Birde döngünün kacinci gününde olur? Bugün benim 26. günüm acaba regli mi oluyorum, yoksa lekelenme olabilir mi?