adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

canım çok birşey olmadı sadece sol kasığım ağrıdı o kadar ha birde siyah iççamaşırıma kireç gibi akıntı rengi vardı.
mrh.bizde çocuk istiyoruz regilim yeni bitti yumurtalığım ağrıyor ve akıntıda var acaba üsüttüm mü dediğiniz gibi belirtisimi var acaba :/

boncukk26 ay eminim ki çok güzel bir duygudur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bize de nasip etsin.. bu çok kotü bi psikoloji hıçkırsam acaba hamilelikten mi durumundayım.. kendime hakim olmaya çalışıyorum ama ne mümkün işte gögüs ucu hassasiyetine güvenip bu gün erken gebelik testi yapıcam yoksa bana 3 gün 3 asır olacak

ben sanırım bekleyemeyeceğim :) inş. çift çizgileri görürüz hepimiz
Zaten bu sabirsizliktan geliyo basimiza hersey gecmedigi surece butun belirtiler adet donemiyle ayni gibi... ben de cok aradayim bir de bugun lekelenme oldu daha da bsey yok sanirim husran olacak ama icimde garip de bir duygu da var bakalim ne yasayacagim

KIZLAR günüm 5 gün gecikti hiç gecikmezdi böyle. Ama adet olacakmış gibi ağrılar var kramp gibi.. Bunu yaşayan var mı

benim normalde dün adet olmam gerekiyor fakat olmadım sanırım hamileyim. hiç gecikmezdi. inşallah bakalım allah gönlümüze göre versin.

Hayirli olsun darisi basimiza baska ne belirtiler vardi pay cikaralim kendimize)
Hiç azalmayan ve artmayan sürekli bir kasık ağrısı vardı
göğüslerim şişti
sürekli tuvalete gidiyordum
ve en önemli belirti kendimi Hamileymisim
gibi hissediyordum.
ilk aydan hemen olmaz yaa dememe rağmen bir yandan da ben hamileyim kesin diye içimden de geciriyordum. Yüzüme bakan sende bişey var çok canlandı cildin gözlerin parlıyor diyordu. Ama ben idrar yollarımda bişey var galiba diyip test yaptirdim hamile değilsem ilaç kullanayim diye ve hamile olduğumu öğrendim havalara uctum
Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın. Ezanlar okunuyor şu an bol bol dua ediyorum hem kendi bebeğime hem hamilelere hem de bebis isteyenlere. Allah dualarimizi kabul etsin dileklerimizi geri çevirmeSin.

merhabalar dün adet olmam gerekiyordum olmadım.bugün önce kahve rengi lekelenemler var şuan yerleşme kanaması olabilirmi.yoksa gerçekten hamile değilmiyim.

KIZLAR günüm 5 gün gecikti hiç gecikmezdi böyle. Ama adet olacakmış gibi ağrılar var kramp gibi.. Bunu yaşayan var mı
Aynısını bende yasadım 1 hafta gecirdim hemen baktırmadım sonra gebelık testı aldim iki cizgi cıktım sonra doktora gıttım gerçekten gebeymısım

merhabalar dün adet olmam gerekiyordum olmadım.bugün önce kahve rengi lekelenemler var şuan yerleşme kanaması olabilirmi.yoksa gerçekten hamile değilmiyim.
Canim durumlar nasil ben beklemiyordum ama 23unde adet oldum,saskinliktan yazamadim...1gun surdu suan da kasik agrilarim var baya

Kızlar meraba benimde adete 8 gün kala gögüsleriim de inanılmaz bi acı vardı yürürken flan nasıl avıyolar hiç böle olmazdı adetime üç gün var belirti olabilirmi acaba

Canım benim allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bir his bazen unutuyorum bebisimin olduğunu saatler sonra aklıma geliyor tekrar ilk öğrendiğim andaki kadar heyecan ve mutluluk yaşıyorum. Rabbim herkese nasip etsin bu guzellikleri

Benim iki hamileligimde de adet zamani gelmeden zannediyorum hamile kalir kalnaz bulanti yasamaya basladim.
Ikisinde de yok canim daha adetime cok var usuttum herhalde diye dusunmustum

ben bat gelene kadar hiçbi belirti hissetmedim hala da çok fazla bi belirtim yok. bat itibariyle göğüslerim acaip ağrımaya başladı o da sadece uçları, kasık ağrım var hala da devam ediyo ama öyle çok bulantım falan yok başım dönüyo arada bi ama bunların hepsi bat geçtikten sonra ortaya çıktı bende

Kizlar lekelenme pembe renkte mi olur? Birde döngünün kacinci gününde olur? Bugün benim 26. günüm acaba regli mi oluyorum, yoksa lekelenme olabilir mi?

Kizlar lekelenme pembe renkte mi olur? Birde döngünün kacinci gününde olur? Bugün benim 26. günüm acaba regli mi oluyorum, yoksa lekelenme olabilir mi?
KIPKIRMIZI OLMASI LAZIM AMA ACIK KIRMIZI BANA VURDU O LEKE DOKTOR OLE DEMISTI KIRZIZI DAHA KOTU DEDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…