adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Bu kadar belirtiyi daha adet gününüz gelmeden hamileliğe yormayın. Hamilelik belirtileri bu kadar erken çıkmaz. Psikolojik olarak bunları yaşıyor olabilirsiniz. Rahat olun ve bunları düşünmeden bekleyin :)

Elde degil dusunmemek .... usume bulanti psikolojik olabilir ama.damarlarin bu kadar belirginlesmesi hic olmamisti beni o suphelendirdi ilk defa bu ay hissediyorum bu belirtileri daha once olamamisti ve aklima takilmamisti.Hayirlisi olsun

Gunaydin kizlar dun yazmistim belirtileri tabiki su an hepsi soru isaretli.... bugun kalktigimda kahverengi lekelenmem oldu normalde adet gunum boyle olurdu ama suan 5gun var. Kasigimda batmalarda var :110:

Ben dün öğrendim hamile olduğumu Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah. Bence belirtileri hiç kafaya takmamak Lazım ama biliyorum insan umutlanıyor bu aya kadar sanki her ay o belirtileri yaşıyordum ben sonra adet oluyordum sonuç hüsran bu ay hiç düşünmedim ve hamileyim. Bazı kişilerbelirtileri yaşarken bazıları hiç birşey yaşamıyor umarım hamilesinizdir :anneadayı:

Test yaptim cikmadi ve hala hasta olmadim karnimda agrimiyorr ay kafayi yicem ..

6 gün gecikti teste cikmadi :110:
Psikolojik olabilir belki gecikmesi doktora gitseniz iyi olur sanırım. Idrar testi herzaman Güvenilir değil yazıyor heryerde umudunuzu kaybetmeyin bence ama çokta ümitlenmeyin. Allah hayırlısını versin inşallah

sevgi_kartal sevgi_kartal ve Biravucdua Biravucdua benim de sat 27 marttı - bat 25 nisan vee araştırmaktan delirmek üzereyim :) gögüs ucu acı mevzusu bende de mevcut ve karnım acayip şiş.. sizler ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben adete 5 gun kala kan testinden öğrendim :) hem de kan verdikten 1 saat sonra. Belirtiler olmuştu bende göğüslerim şişti kasik agrilarim vardi

X