- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi Emine sami
Merhaba mide bulantisindan acile gittim beta hcg bakıldı hamilelik yok adete 9 gun kala betahcgde hamilelik cikarmi yokda erken mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat gününü bekleyin bence. Ben de bekliyorum simdi. Bata 2 gun var kaset testlerde cikmadi. Erken testlerde silik gibi cıktı. Adet gününü hatta gecikmeyi takip eden gunleri bekleyeceğim. Bu arada mide bulantisi ilerleyen haftalarda olur. Simdi hamilelik belirtisi olarak bulanti yasanmaz.Merhaba mide bulantisindan acile gittim beta hcg bakıldı hamilelik yok adete 9 gun kala betahcgde hamilelik cikarmi yokda erken mi
Teşekkür ederim canım pek bilgim yok bu konurda olsa bile şuanda belli olmaz diyorsunuz dimjBat gününü bekleyin bence. Ben de bekliyorum simdi. Bata 2 gun var kaset testlerde cikmadi. Erken testlerde silik gibi cıktı. Adet gününü hatta gecikmeyi takip eden gunleri bekleyeceğim. Bu arada mide bulantisi ilerleyen haftalarda olur. Simdi hamilelik belirtisi olarak bulanti yasanmaz.
Emine nasılsın canım, uzun zamandır görmedim seni topiklerdeMerhaba mide bulantisindan acile gittim beta hcg bakıldı hamilelik yok adete 9 gun kala betahcgde hamilelik cikarmi yokda erken mi
0.100 çıktı negatifKaç çıkmıştı acaba bbm adete 12 kala 0.250 çıkmıştı acile gitmiştim kum döküyormuşum da
0.100 çıktı negatif 8Kaç çıkmıştı acaba bbm adete 12 kala 0.250 çıkmıştı acile gitmiştim kum döküyormuşum da
Iyiyim canım sen nasilsin aynen yine erken davrandimEmine nasılsın canım, uzun zamandır görmedim seni topiklerde
Adete 9 gün kala çıkmaz canım, yumurtlamadan 9 gün sonra çok az bi değerle örneğin 5-10 gibi bi rakam belki çıkar. Buda adete 5-6 gün kala oluyor.
Hepimiz öyle, varmı yokmu diye adeti bekleyemiyoruz, seni çok iyi anlıyorum ama sen ultra erken davranmışsın0.100 çıktı negatif 8
Iyiyim canım sen nasilsin aynen yine erken davrandim![]()
Evet olmaz. Hcg salgilanmasi gecikme zamanina denk geliyor. 5 gunluk gecikmeyle silik cizgi çıkanlar varmis.Teşekkür ederim canım pek bilgim yok bu konurda olsa bile şuanda belli olmaz diyorsunuz dimj![]()
Evet olmaz. Hcg salgilanmasi gecikme zamanina denk geliyor. 5 gunluk gecikmeyle silik cizgi çıkanlar varmis.
Allah gönlüne göre versin canım inşallah bu ay hamile.haberini alırız umudunu asla kaybetmeHepimiz öyle, varmı yokmu diye adeti bekleyemiyoruz, seni çok iyi anlıyorum ama sen ultra erken davranmışsın
Bende iyiyim canım, adetim yeni bitti,bu ay aşılma yaptıracağım, inan umudum yok ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Merhaba bende sizin gibi sabırsız davranıp 9 gün varken kan tahlili yaptırmıştım ve 0.07 çıkmıştıMerhaba mide bulantisindan acile gittim beta hcg bakıldı hamilelik yok adete 9 gun kala betahcgde hamilelik cikarmi yokda erken mi