Merhaba arkadaşlar, 1 senelik evliyim bu ay yaşadığım belki bana mı farklı geliyor bebek istediğimi için yada böyle bir durum yaşayıo hamile kalanlar var mı diye size danışmak istedim:) Bu ay diğer aylardan farksız şekilde adetim biter bitmez yoğun peynir kesiği şeklinde beyaz akıntım vardı hatta eşimle bunun bır mantar yada enfeksiyon olabileceğini düşünerek hastaneye gıttım akabinde fakat herhanhı bır enfeksiyon yok dedi normalde yıllardır bu durumdan çok muzdaribim olmayınca çok şaşırdık eşimle şimdide adetime 1 gün var ve 3 gün önceden sanki adet olacakmıs gıbı sol kasıgıma agrı giriyor hatta bır gece öyle bir agri girdi akıntı hissiyatı oldun yataktan adet oldum dıyerek kalktım baktım minik bır damla sarı bir sıvı gelmıs özellikle pet koyup yattım adet böldüm dıye ama 2 gün gecti kanama yok özellikle eğildıgımde oluyor yerden bırsey alırken farkettım bır kaç defa ve bu beyaz akıntı daha yapıskan sıvı sekılde gelmeye basladı böyle durum yaşayıp gebe kaldığını öğrenen var mı acaba :) şimdiden teşekkür ederım cevaplarınızı için