dreamer22 Ol de Olsun ALLAH'IM... Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 582 4 96 İstanbul 12 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dreamer22 #1 kızlar merhaba benim adetm olmadan 1 gün önce falan sağ kasığımda çok ağrı hissediyorum ama sadece sağ kasığımda sizce bu neye işaret olabilir :26: sizlerde böle bişey yaşıyomusunuz?
kızlar merhaba benim adetm olmadan 1 gün önce falan sağ kasığımda çok ağrı hissediyorum ama sadece sağ kasığımda sizce bu neye işaret olabilir :26: sizlerde böle bişey yaşıyomusunuz?
M medoskop Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 269 16 68 12 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dreamer22 #2 kist olabilir belki doktora gitmende fayda var.. iyi bir kadın doğumcu bul kendine, bi kontrol ettir..
kist olabilir belki doktora gitmende fayda var.. iyi bir kadın doğumcu bul kendine, bi kontrol ettir..
dreamer22 Ol de Olsun ALLAH'IM... Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 582 4 96 İstanbul 12 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dreamer22 #3 medoskop .!.: kist olabilir belki doktora gitmende fayda var.. iyi bir kadın doğumcu bul kendine, bi kontrol ettir.. Genişletmek için tıkla... ya şimdi çok korktum inşallah ciddi değildirr gideym en yakın zaman çok teşekkürr.........
medoskop .!.: kist olabilir belki doktora gitmende fayda var.. iyi bir kadın doğumcu bul kendine, bi kontrol ettir.. Genişletmek için tıkla... ya şimdi çok korktum inşallah ciddi değildirr gideym en yakın zaman çok teşekkürr.........
dreamer22 Ol de Olsun ALLAH'IM... Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 582 4 96 İstanbul 13 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dreamer22 #4 kızlarrrr başkA düşüncesi olannn??????????
tugbagokhan Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 76 0 6 Ankara 14 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dreamer22 #5 aynı durum bendede var canım sadece sağ taraf ağrıyor hasta olmadan önce sonra hastalık sırasında hep sağ kasığım ağrıyor
aynı durum bendede var canım sadece sağ taraf ağrıyor hasta olmadan önce sonra hastalık sırasında hep sağ kasığım ağrıyor