Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba adet olurken küçük et parçaları geliyor nadiren oluyo bu şekilde adet dönemlerimde sizde de oluyor mu ya da bu konuyla ilgili jinekologa giden var mı?
Kızlar merhaba adet olurken küçük et parçaları geliyor nadiren oluyo bu şekilde adet dönemlerimde sizde de oluyor mu ya da bu konuyla ilgili jinekologa giden var mı?
Ara ara bende de oluyor. Zaten adet boyunca akan kanama miktarı sınırlıdır. Bir doktorun videosunda izlemiştim; atıyorum yarım bardak kadar kanama oluyorsa bir sıkıntı yokmuş. Eğer bu parçalarla birlikte aşırı kanamanız oluyorsa bir doktora görünmeniz gerekir. Videoyu buldum, daha detaylı bilgi almak için izleyebilirsiniz.
Bende de oluyordu ama doktor gayet normal diğer adet döneminden kalan kanların pıhtılaşması ile et parçası görünümlü oluyor onlar sert et parçası gibi yapılar değil demişti