• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet olup yinede test yapıyor musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynep1993

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
296
14
298
Danimarka
Selam kızlar🌸
7 aydır hamile kalmaya calisiyorum ama henüz pozitif testi göremedim - hayırlısı😊

Kızlar yumurtlamayı gördüm ve test yapmak için adetimin gecikmesini bekledim, ve 3 gün gecikti. 4.ncü gün adet oldum. Yani siz herseye rağmen test yapıyor musunuz adet olduğunuzda, yoksa adet oldum diye test yapmıyor musunuz?

Yani adet olup "acaba" dediğiniz oluyor mu?

Ben de her ay regl olduğumda hayal kırıklığı yaşıyor, çok üzülüyordum ancak test yapmıyordum çünkü parlak kırmızı kanama görüyorsanız kesin regl oluyorsunuzdur.
Regl görmenize rağmen test yapmak, ‘acaba’ demek sizi bu zor süreçte daha da yıpratır.
Sağlıksal bi problem yoksa akışına bırakın kafanızı rahat tutmaya çalışın en yakın zamanda güzel haberi alırsınız inşallah 🙏🏻

Ben de her ay regl olduğumda hayal kırıklığı yaşıyor, çok üzülüyordum ancak test yapmıyordum çünkü parlak kırmızı kanama görüyorsanız kesin regl oluyorsunuzdur.
Regl görmenize rağmen test yapmak, ‘acaba’ demek sizi bu zor süreçte daha da yıpratır.
Sağlıksal bi problem yoksa akışına bırakın kafanızı rahat tutmaya çalışın en yakın zamanda güzel haberi alırsınız inşallah 🙏🏻
Insallah canim benim🌸

Back