Merhaba kizlar,uzun yillardir cesitli bebek tedavileri gordum pcos hastasiyim,3. Tup bebek tedavimde yiprandigimi hissettim bu defa olmazsa biraz dinlenecegim dedim ve transferden sonra 12. Gun adet oldum ama cok fazla pihti geliyordu ve baya normal kanamam vardi,yinede emin olmak icin defalarca test yaptim negatifti,adetim normalde 4 gun surerdi ama 9 gun surunce anormallik oldugunu anladim son 3 gundur acik pembe leke şeklinde,yumurta toplamadan kaynakli sorundur diye ustune dusmesemde birseyler beni test yapmaya itti,test aldim yaptim ve aninda ikinci cizgi belirginlesti adet oldum diye yesilcay ictim cok spor yaptim bu yuzden korkuyorum transferin 18. Gunundeyim yurt disinda yasiyorum doktorum 6 gun sonraya randevu verdi yapabilecek birsey yok bekleyecegiz dedi o gunler nasil gececek lutfen bol kanamali adet olup hamile kalan varsa yada goren bilen yazsin ve lutfen soru sormak icin yazmayin hafif lekelendim hamileyimiyim falan gibisinden cunku bu konuda yazilari okumaya calisiyorum cevaptan cok soru var ihtiyaci olanlar net anlayabilsin (cok hafif lekelenmem hala devam ediyor ara sira kasikta batmam var oyle buyuk agrim yok )