M Marsmmlw Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2017 4 1 1 21 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Marsmmlw #1 Kızlar adet olup sonra hamile olduğunu öğrenenler nasıl oldu lütfen bi anlatırmısınız benim adetim bu ay 3 gün sürdü ve 4 . Gün koyu leke geldi normalde 6 gün sürer sizlerde nasıl oldu
Kızlar adet olup sonra hamile olduğunu öğrenenler nasıl oldu lütfen bi anlatırmısınız benim adetim bu ay 3 gün sürdü ve 4 . Gün koyu leke geldi normalde 6 gün sürer sizlerde nasıl oldu
M mely15 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 7.345 1 5.381 198 21 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Marsmmlw #2 İçin rahat etmiyorsa bi test yapıver Cnm ama adet olmuşsun çok az okduysan şüphelen
E Efulimm41 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 7.484 4.238 123 Kocaeli 21 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Marsmmlw #3 Adet zamanında mıydı ve yoğunluğu önceki adetlerin gibi miydi yoksa farklı mıydı? Adet yoğun olur, yerleşme kanaması daha sulu olur ve kırmızı olmaz. Adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenenler yerleşme kanaması yaşayanlar. Normal adet sanılıyor.
Adet zamanında mıydı ve yoğunluğu önceki adetlerin gibi miydi yoksa farklı mıydı? Adet yoğun olur, yerleşme kanaması daha sulu olur ve kırmızı olmaz. Adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenenler yerleşme kanaması yaşayanlar. Normal adet sanılıyor.
M Marsmmlw Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2017 4 1 1 22 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Marsmmlw #4 Benim 3 gün sürdü azdı ve normal renkteydi 4. Gün kahverengi lekelenmem oldu kesildi