• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olup hamile kalanlar buraya

Alinseren

Alin'nin annesi 😍
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
54
6
6
29
Arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bi sorum olacak sizlere benm adetim çok düzenlidir. 28 günde 1 adet olurum. Ve 4,5 gün sürer en fazla Sat 31 ekimdi. 27 kasımda adet olmam gerekirken olmadım ve 13 gün geçinmem oldu. Ve sonunda adet oldum. Ama sadece 2 gün adet oldum 3. Günde sadece peçeteye kalacak şekilde geliyordu. Adet olup sonrasında hamile kaldığını öğrenenizin var mı acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 😑

Arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bi sorum olacak sizlere benm adetim çok düzenlidir. 28 günde 1 adet olurum. Ve 4,5 gün sürer en fazla Sat 31 ekimdi. 27 kasımda adet olmam gerekirken olmadım ve 13 gün geçinmem oldu. Ve sonunda adet oldum. Ama sadece 2 gün adet oldum 3. Günde sadece peçeteye kalacak şekilde geliyordu. Adet olup sonrasında hamile kaldığını öğrenenizin var mı acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 😑
eger pembe ve damla seklınde geldıyse yada kahve leke akıntı seklındeyse bu yerlesme kanaması denebılır. ama adet kanıysa kırmızı olur. eger pembeyse test yapın yok değilse belkı de kımyasal gebelık gecırdınız ve gecıkmelı adet seklınde sonlandı. genelde cogu kadının basına gelır bu. hıc adet gecıkmenız olmamasına istinaden bu yorumu yaptım. adet gormek demek yumurta dollendıgınde tutunması ıcın kalınlasan rahım duvarı eger dollenme olmadıysa dısarı atılyor ve
kanama yasıyorsun demek :) yanı hamıle kaldıgında dusuk dsından bı kanama gerceklesmez. yerlesme kanaması kan değil daha cok akıntı seklındedır. 1 gunu aşmaz

Çok Tşkr ederim sağolun hala bi ihtimal diyorum. Ama sanırım yok gbi şuan da adetim bitmesine rağmen bel ağrısı ve karında şişlik yaşıyorm. Bakalım hayrlisi önümüzdeki adet tarihimi bekleyecem sanırm 😊

Anlaşılır bence, her zaman ki adetinizden farklı görürsünüz üstüne görmeyi, her zaman ki adetiniz kırmızı renklidir, diğeriyse ondan farklıdır

Back