• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olup hamile kalan üstüne görme

ezgilililiili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
83
18
38
28
Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum bu durumu yaşayan yada çevresinde olan var ise… 28 ocakta dolu dolu adet oldum 5 şubatta bitti sonrasinda 10 şubatta lekelenme yaşadım dun test yaptım 2 farkli testle pozitif çıktı bu durumu yaşayan varmi kimyasal yada dis gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_1652.png
    IMG_1652.png
    226,8 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum bu durumu yaşayan yada çevresinde olan var ise… 28 ocakta dolu dolu adet oldum 5 şubatta bitti sonrasinda 10 şubatta lekelenme yaşadım dun test yaptım 2 farkli testle pozitif çıktı bu durumu yaşayan varmi kimyasal yada dis gebelik olabilir mi
Adet olup gebe olanda var kuzum hayırlı olsun inşallah. Benimde geçen ay 1 gün sürdü gecikmeyi bekliyorum. Kan verdiniz mi?

Kan verdiniz mi

Merhaba aynı durumu bende yasiyorum 4 gün adet oldum. Adetimin bittiği gün beta verdim 20.55 çıktı iki gün sonra 20.22 Çıktı iki gün sonra 58 çıktı. Yarın tekrar vereceğim. Adet gördüğüm halde beta değerim düşmedi aksine yükseldi. Sizin son durumunuz nedir?

Merhaba aynı durumu bende yasiyorum 4 gün adet oldum. Adetimin bittiği gün beta verdim 20.55 çıktı iki gün sonra 20.22 Çıktı iki gün sonra 58 çıktı. Yarın tekrar vereceğim. Adet gördüğüm halde beta değerim düşmedi aksine yükseldi. Sizin son durumunuz nedir?
Merhaba bende normalde 5-6 gün olurum bu ay 3. Gün bitti anlam veremedim. Sizin son durum nedir inşallah sağlıklıdır bebeğiniz🙏🏻

Back