• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olmuyorum

tabiiki jinekologa git ve ona bu antidepresan halinden bahset ona göre etkileşime geçmeyen bi ilaç yazsın sana

Troid bezlerine fln baktirdin mi hic kan tahlili vs.

Yada seninde dedigin gibi o ilaclardandir.

Mesela benim troid bezlerim yavas calistigi icin bende de iki ay gecikme oldu...

Allah sifa versin insallah amin...

Troid bezlerine fln baktirdin mi hic kan tahlili vs.

Yada seninde dedigin gibi o ilaclardandir.

Mesela benim troid bezlerim yavas calistigi icin bende de iki ay gecikme oldu...

Allah sifa versin insallah amin...

evet baktırmıştım yazın guatr bezinde büyüme vardı ve gittiğim doktor sana bir 10 yıl ameliyat görünmüyor demişti tiroit tahlilleri normaldi yani

evet baktırmıştım yazın guatr bezinde büyüme vardı ve gittiğim doktor sana bir 10 yıl ameliyat görünmüyor demişti tiroit tahlilleri normaldi yani

Ok o zaman gercekten ilaclardan bende merak edip baktim dogruymus o ilaclar yani depressyon ilaclari yapiyormus adet duzensizligi.insallah tez zamanda sagligina kavusup ilaclari birakirsin bence ne olur ne olmaz diye bir muayene ol

slm kızlar geçen hafta doktora gittim ultrasonda ve kan tahlilinde birşey çıkmadı sadece biraz kilo ver dedi doktorum tarlusal 5 mg verdi bunu kullan dedi adet olmayı bekle dedi daha sonra diane 35 e başla dedi tarlusal bu sabah bitti kaç gün içinde başlar adetim daha önce bu ilaçları kullanan var mı

Back