Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biontech aşıdan sonra 2 ay adet olmadım,doktora gittiğimde rahim kalınlasmasi var biraz dedi,tarlusalla düzelir dedi,kullandım bitti 9 gün geçti hala adet olmadım şaştım kaldım,aynı durumda olan varmı
Biontech aşıdan sonra 2 ay adet olmadım,doktora gittiğimde rahim kalınlasmasi var biraz dedi,tarlusalla düzelir dedi,kullandım bitti 9 gün geçti hala adet olmadım şaştım kaldım,aynı durumda olan varmı
Çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz ama hem kendim test yaptım,hem kan testi yaptı Dr,aşıdan dolayı çok bu durumu yaşayan olmuş doktorum öyle söyledi ama hapla olmam lazımdı oda yok
Çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz ama hem kendim test yaptım,hem kan testi yaptı Dr,aşıdan dolayı çok bu durumu yaşayan olmuş doktorum öyle söyledi ama hapla olmam lazımdı oda yok
Yılda kullanılması gerekenden fazla ertesi gün hapı kullandım en son adetimin üstüne 55 gün bundan öncede gecikirdi ama en fazl 45 gün gecikmişti beta hamilelik testi yaptırdım sonuç 1.20 hamile değilim yumurtalıklarımda kist de var adet olmama nedenimi bulamıyorum doktora gitmeyide çekiniyorum sizce nedendir