• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmuyorum ama ben nasil hamile kaldim o zaman?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
10 yildir pco ile savas icerisindeyim. Uzun yillar dogum kontrol hapi ile adet oldum biraktigimda adet olmuyorum sadece farlutal vs adet sokturuculer almam gerekiyor.

En son gecen yil ekim ayinda dkhapini biraktim, cocuk istemedigimiz icin esim korunuyordu. Gecen yil ekim ayindan itibaren tek bir defa bile kendiligimden adet gormedim, her defasinda tarlusal kullanmam gerekti, ve en son mayis ayinda yine ilac destegiyle adet oldum, yaz donemi gecti tatil filan derken 3 ay adet olmadim ilac ta kullanmadim bu arada. Ve mucize bir sekilde 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim.

Bebegimi 2,5 aylikken kalp durmasi sonucu kaybettim, su an korunma surecindeyiz, ama merak ettigim bisey var.

Ben son 1 yildir hic kendi kendime adet olmadim, o halde hic yumurtlamadim. Derken hele hele korunurken hamile kaldim.

Doktorum senin yumurtalarinda gebelik icin bir olumsuz durum yok sadece yumurtlama duzensizligin var korunma suresi bittikten sonra bunu duzene sokan ilaclar kullanacagiz merak etme dedi ama benim aklima takiliyor.

Ben hic yumurtlamiyorsam nasil hamile kaldim? Yumurtluyorsam neden adet olmuyorum?

Yada daha kotusu, sadece yilda bir kez mi yumurtluyorum?

Canim bizim bir komsu vardi. O da omrunde hic adet olmadi. Senin gibi adet sukcuu falan filanda kullanmiyordu sanirim.
Kendisi anlatti hix adet olmadigi icin domtorlar cocuk olmaz dedi. 45 yaslarinda falan. 2 tane kizi oldu doktorlar bile cok sasirmisti.

ALLAH yeterki nasip etsin. Kimsenin mayacak dedigini oldur yuce RABBIM.
Bak. Domtorlarin hersey normal demesine ragmen senelerce cocugu olmayanlar var.
Sen adet olmuyorsun çocuğun oluyor (gecmis olsun bu arada)
ALLAH dilesin olur. Bazen bama sunu yap bunu yap oyle boyle soyle diyorlar. Ya diyorum tamam elbette tesbirini alicam elimden geleni yapicam ama ALLAH nasip etmiste. Nasibimde varsa bir sekilde ALLAH verecek. Bir bahaneyle verecek. Ama nasip etmemisse ne yaparsam yapayim olmaz.
Belki vakti zamani var. Bekkide hic vermeyecek.

Kurban oldugum.ALLAHIM bilir artik.

Diledigin zaman ALLAH saglikli bebekler nasip etsin insaALLAH.

Adetle yumurtlamanın hiçbir alakası yok adet olmasan bilr yumurtluyorsun canım ama pko varsa yumurtlamazsın ya da nadiren kendi kendine yumurtlarsın

Back