Gebeliğe Hazırlık Adet Olmayip Hamile Olduğunu Öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizyildizi_444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
1.060
654
73
30
konya
Kizlar merhaba adet olmadiktan sonra hamile oldugunu ogrenenlere sorularim var
Adet gunu gecmesine ragmen idrar testi poztif vermeyen ama kanda hamile oldugunu ogrenen var mi
Adet agrisi olup hamile oldugunu ogrenenlerde surekli mi ara sira mi adet agrilari giriyordu
Bagirsaklarda degisiklikler yasadiniz mi bu donemde

Hepinize simdiden tesekkur ederim.

Ben bu ay bekliyorum daha 3 gün var adetime

Ama birkaç arkadaşımdan biliyorum
İki bebeği var ikisinde de ilk ay idrarımda çıkmadı ve adet gördüm demişti
Kanda çıkıyormuş
Yani bu olasılık yüksek idrara geç geçebiliyor kanda daha çabuk çıkıyır

Adet gunu gecmesine ragmen idrar testi poztif vermeyen ama kanda hamile oldugunu ogrenen var mi
Adet agrisi olup hamile oldugunu ogrenenlerde surekli mi ara sira mi adet agrilari giriyordu

sen hangi belirtileri yaşıyorsun

canim adetim hic gecikmezdi benim oruca yormustum bu durumu. 4 gun geçti alla alla dedim bu işte bi gariplik var ama aklima hic bebek gelmedi hep acaba kist mi var falan geldi. cunku tek yum gununu degerlendirmistik tek bir gun. neyse işte aldim testi aksam saatleriydi iki tane aldim. idrarimi koyar koymaz aninda kipkirmizi iki cizgi belirdi. ve ben de deli gibi adet sancisi vardi her zamanki gibi ha oldum olacam diyordum. bağırsaklarım calisiyordu yine. belim agriyordu. aynisinin tipkisini yasadim ama megersem bebistenmis şükürler olsun...yani adet sancisi belirti olabilir canim.

Ben kanda bile negatif gördüm benim 20 günü yaklaşık zaman geçmesine rağmen... üstünden 5 gün daha geçti sonra kanda öğrendim.. ben sürekli adet sancısı çekiyordum dedim kesin oldum kaç defa sanci çektim dedim bu sefer de olmadi sabaha kadar hiç birşey yok.. şuan bile sanci çok cekiyorum...

Back