• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olmamak kilo aldırırmı?

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
10
318
38
İstanbul
merhaba hanımlar 1 yıl önce mirena (ria) taktırdım fakat adet olamıyorum ,bunu normalde çok kanaması olan bayanlara takıyorlamış fakat doktorum rahat edersin diye taktı,ama ben rahatsız olmaya başladım,adet olmamak ,sanki adet olacakmışım gibi karnımda şişlik hissediyorum bu ara beni iyice strese soktu bu durum,diyet yapıyorum ama ondadaolumlu sonuç alamıyorum gram gram gidiyor,mirenadan olabilirmi ,varmı böyle başından geçen ,çıkarttırmayı düşünüyorum ama diğer bakır olanlarında kayma riskinden veya enfeksiyon riskinden korkuyorum off kafam çok karışık:26::26::26:

Canım neden böyle bişey yaptırdın ki herşeyin dogalı daha güzeldir

kaçhaftadır kafamı kemirıyor,ve artık kararımı verdim yarın gidiyorum diğeri ile değiştiriyorum..cesaret verın bana kızlar bunu çok buyuttum kafamda..

Bence kilo alımı yapıyo ya da insanı şişiriyo kesinlikle :S

valla ılaç kullanmazsam pko lu oldugumdan 3 yada 4 ayda bı adet oluyorum boyum 171 kılom 47 .kürlerle fılan artık 51 oldum olamıodum 5-6 yıldır kılo alamıodm
şişirmedı benı

Ama benim doktorum öyle söylemiyo. Demek ki kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyo

Bence aldırır ben kürtajdan sonra olmadığım her adet döneminde şiştikçe şiştimmm :S

Evet tatlım kesinlikle eminim kilo yapıyo kürtaj olayımdan sonra adetlerim düzensizleşti ve her adet olamadığım ay gittikçe şiştim

Back