• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olmama 3 gün var vee..

sevgul85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
41
0
36
Aydın
ben çok merak içerisindeyim arkadaşlar acaba hamilemiyim test yapsam çıkarmı acaba..veya adet gününden önce bir belirtisi varmı ağrı veya leke gibi,adetime üç gün var ama hiç adet olcakmışım gibi hissetmiyorum bi de son bir haftadır aralıksız her akşam rüya görüyorum uyanınca haTIRLAMIYORUM BİLE ne gördüğümü tek bi karesini hatırlıyorum rüyamın yemek yiyodum rüyamda o aklımda kalmış.merak içindeyim ve çok korkuyorum hüsrana uğramaktan inşallah hamileyimdir offf :(

adet gününüz geçmeden gebelik testi yaptırmanızın bir anlamı olmaz.adet gününüzün üstünden birkaç gün geçsin,öyle test yaptırın.
biz korunmayı bırakalı 15 gün oldu. 3 gündür adetim..ama inanılmaz sancılı ve çok az adet oluyorum. korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum! delirmek üzereyim ağrıdan.

adet gününüz geçmeden gebelik testi yaptırmanızın bir anlamı olmaz.adet gününüzün üstünden birkaç gün geçsin,öyle test yaptırın.
biz korunmayı bırakalı 15 gün oldu. 3 gündür adetim..ama inanılmaz sancılı ve çok az adet oluyorum. korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum! delirmek üzereyim ağrıdan.

benim de korunmayı bıraktığım ay deli gibi ağrım olmuştu inanılmaz derecede ağrım oldu bu ay inşallah adet olmam da hamilelik haberimi alırım:49:

haplamı korunuyodun haplayken adet agrısız gecıyor genelde hapı bırakınca agrılı oluyor ama bırkac ayda düzene gırıyor cok agrı olmuyor

test sakın yapma ben yaptım insanı resmen hayal kırıklıgına ugratıyor bence adet olup olmamanı bekle daha az üzülüyor insan

Back