Adet olmama 10 gün kala kan testi

Canım sen hissediyorsan vardır ya bi kaç güne belli olur zaten inşallah olur bu ay dualarım seninle. Belirtilerin devam ediyomu
Aynen devam ediyor ama ümidim kalmadı. Nasıl moralim bozulduysa ağlayasım geliyor bogazım düğümleniyor.
Bilemedim psikolojimi bozmuşum galiba hissettiğim şeye çok güvenmişim demekki

Aynen devam ediyor ama ümidim kalmadı. Nasıl moralim bozulduysa ağlayasım geliyor bogazım düğümleniyor.
Bilemedim psikolojimi bozmuşum galiba hissettiğim şeye çok güvenmişim demekki
Bozma morelini işte bak bende test yaptım 7 gün kala 6 gün kala çıkmadı testte.
5 gün kala silik çıktı bende oda erken gebelik testyle silik çıktı yani. Sende sıkma canını daha adetine var

Bozma morelini işte bak bende test yaptım 7 gün kala 6 gün kala çıkmadı testte.
5 gün kala silik çıktı bende oda erken gebelik testyle silik çıktı yani. Sende sıkma canını daha adetine var
Ne biliyim canım hayırlısı artk. Bide karnımın sağ tarafına bir ağrı girdi ki öyle böyle değil o neden oldu ablam veremedim. Nefes aldıkça sanki midem bulanıyor istifra edesim geliyor

Merhaba kızlar benim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Sabah mide bulantısı ile uyandım. Az önce idrar gebelik testi yaptım. Sonucumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir kaç gündür bel ağrısı ve sırt ağrısı vardı. Tek belirti bunlardı. Birde sol kasığımda batma oldu

Eklentiler

• 8DCE8447-B22B-4A3A-A434-CBE7D2E3FFB0.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 161
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…