Normalde de biraz ben bsyler gördüm diye siyah beyaz yaptım galiba kendim görüyorum göz yanılması
Bel ağrısı sağ kasık ağrım çok yorgunum yürümeye dermanım yok ayaklarım çok ağrıyor. Gögüsler de hassasiyet idrarımı yaparken kasığımda ağrı oluyor sanki çekilme gibi bide sık idrartam anlaşılmıyor canım yaa bide 2 gün sonra 6gün önce yapılan testler var ya ondan yaparsın. Belirtilerin varmı
Aa canm senin belirtilerin çok yoğunBel ağrısı sağ kasık ağrım çok yorgunum yürümeye dermanım yok ayaklarım çok ağrıyor. Gögüsler de hassasiyet idrarımı yaparken kasığımda ağrı oluyor sanki çekilme gibi bide sık idrar
İnşallah bakalım kan versem kanda da çıkmaz hrldeAa canm senin belirtilerin çok yoğunhadi inşallah 2 gün sonra da erken gebelik testinide yap görelim bakalım
Canımm bat a 10 gün kala kanda çıkıyor diye biliyorum.İnşallah bakalım kan versem kanda da çıkmaz hrlde
Akşam ya da şimdi versem olmaz mı?Canımm bat a 10 gün kala kanda çıkıyor diye biliyorum.İstersen yarın bi kan ver sabah
Akşam ya da şimdi versem olmaz mı?
Heyecanlıyım da beklicem ya daha 7 gün var beklicem yani. Yapacak bsy yok. Eğer yoksa üzülmeye gerek yoksen bilirsin canım çok heyecanlısın dimi anlıyorum seni
Tabiki canım hayırlısıHeyecanlıyım da beklicem ya daha 7 gün var beklicem yani. Yapacak bsy yok. Eğer yoksa üzülmeye gerek yok
Senin yarın öğlen mi belli olcak sonuçTabiki canım hayırlısı
Evet canım yarın öğleden sonra sonucu alıcam bakalımSenin yarın öğlen mi belli olcak sonuç
Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz sendenEvet canım yarın öğleden sonra sonucu alıcam bakalım
kan sonucum 3,24 çıktı. Doktora gittim. Adetiniz geciktimi dedi doktor. hayır daha 4 günüm var dedim adetime. Ozaman daha 2 haftalıktır gebelik dediler. Pazartesi günü tekrar kan vermemi söylediler. Yani gebelik varmışHadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz senden
İnşallah yükselir canım. Çok sevindim.kan sonucum 3,24 çıktı. Doktora gittim. Adetiniz geciktimi dedi doktor. hayır daha 4 günüm var dedim adetime. Ozaman daha 2 haftalıktır gebelik dediler. Pazartesi günü tekrar kan vermemi söylediler. Yani gebelik varmış
Ama senin adına çok sevindim. İnanır mısın gözlerim bile doldu mesajını okuyuncakan sonucum 3,24 çıktı. Doktora gittim. Adetiniz geciktimi dedi doktor. hayır daha 4 günüm var dedim adetime. Ozaman daha 2 haftalıktır gebelik dediler. Pazartesi günü tekrar kan vermemi söylediler. Yani gebelik varmış
Ya canımm benim çok teşekkür ederim ama sende sıkma canını morelini bozma çünkü senin daha 7günün var daha erken diye çıkmamıştır. 2 gün bekle yine yap testiniAma senin adına çok sevindim. İnanır mısın gözlerim bile doldu mesajını okuyunca
Bugün regl 6 gün kaldı canım pek Bi umudum yok yani. Bir mucize olması lazım yani oda pek yokYa canımm benim çok teşekkür ederim ama sende sıkma canını morelini bozma çünkü senin daha 7günün var daha erken diye çıkmamıştır. 2 gün bekle yine yap testini
Canım dur bakalım allahtan ümit kesilmez. Olmassa bir sonraki ay denersin hayırlısı neyse o olsun.Bugün regl 6 gün kaldı canım pek Bi umudum yok yani. Bir mucize olması lazım yani oda pek yok
Öyle tabi hayırlısı olsun artık.Canım dur bakalım allahtan ümit kesilmez. Olmassa bir sonraki ay denersin hayırlısı neyse o olsun.
Canım sen hissediyorsan vardır ya bi kaç güne belli olur zaten inşallah olur bu ay dualarım seninle. Belirtilerin devam ediyomuÖyle tabi hayırlısı olsun artık.
İnşallah vardır hamilelik bu ay daha çok istedim olmasını. Ki sanki varmış gibi de hissettim sanki hiç regl olmıcakmışım gibi