Adet olmama 10 gün kala kan testi

Asya0710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
46
10
34
Merhabalar birşey sormak istiyorum. Adet olmama 10 gün var. kan testi versem gebelik çıkar mı?? Bel ağrısı, akıntı ve baş ağrım var.

Ovulasyon gününüz önemli burada. Eğer ki dollenme gerceklesip embriyonun rahime tutunmaya başlamasının üzerinden 2 3 gün geçti ise kanda betahcg tespiti yapılabilir

Cevabınız için teşekkür ederim. Ovulasyon günüm 20 eylüldü
Ovulasyon gününüze eminseniz yani takvim hesabi degil. LH testi ile tespit ettiyseniz ve ovulasyon gununuzde ya da max 2 gün sonra dollenme gerceklestigini varsayarak evet benim tahminim sizin adete 10 gun kala kanda gözükebilir.

Ovulasyon gününüze eminseniz yani takvim hesabi degil. LH testi ile tespit ettiyseniz ve ovulasyon gununuzde ya da max 2 gün sonra dollenme gerceklestigini varsayarak evet benim tahminim sizin adete 10 gun kala kanda gözükebilir.
Lh testi yaptırmadım ama adetim düzenli oluyor. Ama benim 17 eylülde çok kasık ağrım bel ağrım ve uzun bi akıntım olduu. İlişkim 16 eylüldeydi.

Lh testi yaptırmadım ama adetim düzenli oluyor. Ama benim 17 eylülde çok kasık ağrım bel ağrım ve uzun bi akıntım olduu. İlişkim 16 eylüldeydi.
Düzenli adetlerde bile bazen geç ovulasyon olabiliyor. Ya da erken. Lh testi kullanmadiysaniz varsayimdan söz ediyoruz suan 17 eylülde bahsettiğinize gore belki olabilir evet. Ama test yüzde yuz güvenilir oluyor.
Ama madem düzenli regl doneminiz var. Yüzde 80 takvim hesabı doğrudur.
Bu arada beklenen adet tarihi geçmeden hamilelik belirtileri cok belirgin olmaz. Göğüslerde hassasiyet ya da adet olcakmis gibi kasik ağrıları olabilir ama çoğunlukla adet gecikmeden çok fazla belirti olmaz.

Anladım Teşekkür ederim. Ben 10 gün daha bekleyim ozaman gecikmem olursa test yapayım en doğru sonucu ozaman alırım

Merhabalar benim adetime 5 gün kaldı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı şimdi kan vermeye geldim

İnşallah canm teşekkür ederim
Buda benim dün yaptığım 8 gün var reglme

Benim psikolojim bozuldu ben mi yanlış görüyorm yoksa belli belirsiz Bi beyaz çizgi gibi bsy var mı?

Bide sen bakar msın?

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-29-12-13-34-64_e79ab189def2eb40e517d1753f54285f.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 534
  • IMG_20220929_115745.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 250
  • IMG_20220929_115745.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 259
  • IMG_20220929_115400.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 362
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…