Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabınız için teşekkür ederim. Ovulasyon günüm 20 eylüldüOvulasyon gününüz önemli burada. Eğer ki dollenme gerceklesip embriyonun rahime tutunmaya başlamasının üzerinden 2 3 gün geçti ise kanda betahcg tespiti yapılabilir
Ovulasyon gününüze eminseniz yani takvim hesabi degil. LH testi ile tespit ettiyseniz ve ovulasyon gununuzde ya da max 2 gün sonra dollenme gerceklestigini varsayarak evet benim tahminim sizin adete 10 gun kala kanda gözükebilir.Cevabınız için teşekkür ederim. Ovulasyon günüm 20 eylüldü
Lh testi yaptırmadım ama adetim düzenli oluyor. Ama benim 17 eylülde çok kasık ağrım bel ağrım ve uzun bi akıntım olduu. İlişkim 16 eylüldeydi.Ovulasyon gününüze eminseniz yani takvim hesabi degil. LH testi ile tespit ettiyseniz ve ovulasyon gununuzde ya da max 2 gün sonra dollenme gerceklestigini varsayarak evet benim tahminim sizin adete 10 gun kala kanda gözükebilir.
Düzenli adetlerde bile bazen geç ovulasyon olabiliyor. Ya da erken. Lh testi kullanmadiysaniz varsayimdan söz ediyoruz suan 17 eylülde bahsettiğinize gore belki olabilir evet. Ama test yüzde yuz güvenilir oluyor.Lh testi yaptırmadım ama adetim düzenli oluyor. Ama benim 17 eylülde çok kasık ağrım bel ağrım ve uzun bi akıntım olduu. İlişkim 16 eylüldeydi.
Anladım Teşekkür ederim. Ben 10 gün daha bekleyim ozaman gecikmem olursa test yapayım en doğru sonucu ozaman alırımDüzenli adetlerde bile bazen geç ovulasyon olabiliyor. Ya da erken. Lh testi kullanmadiysaniz varsayimdan söz ediyoruz suan 17 eylülde bahsettiğinize gore belki olabilir evet. Ama test yüzde yuz güvenilir oluyor.
Ama madem düzenli regl doneminiz var. Yüzde 80 takvim hesabı doğrudur.
Bu arada beklenen adet tarihi geçmeden hamilelik belirtileri cok belirgin olmaz. Göğüslerde hassasiyet ya da adet olcakmis gibi kasik ağrıları olabilir ama çoğunlukla adet gecikmeden çok fazla belirti olmaz.
Testini atsana canım duruyorsa bakalimmm bizdeeMerhabalar benim adetime 5 gün kaldı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı şimdi kan vermeye geldim
Atıyım canımTestini atsana canım duruyorsa bakalimmm bizdee
Ay bende gördüm sanki çok silik ama kan somuclarin ne zaman çıkıyorAtıyım canım
Yarın öğleden sonra çıkacakmış canımAy bende gördüm sanki çok silik ama kan somuclarin ne zaman çıkıyor
Sonuçtan bizi de haberdar edersin canımYarın öğleden sonra çıkacakmış canım
Tamam canımSonuçtan bizi de haberdar edersin canım
İnşallah bebeğin seninledir canımAtıyım canım
İnşallah canm teşekkür ederimİnşallah bebeğin seninledir canım
Buda benim dün yaptığım 8 gün var reglmeİnşallah canm teşekkür ederim
Canımm bide normal çekip atsana böyle siyah beyaz tam anlamadımBuda benim dün yaptığım 8 gün var reglme
Benim psikolojim bozuldu ben mi yanlış görüyorm yoksa belli belirsiz Bi beyaz çizgi gibi bsy var mı?
Bide sen bakar msın?
Normalde de biraz ben bsyler gördüm diye siyah beyaz yaptım galiba kendim görüyorum göz yanılmasıCanımm bide normal çekip atsana böyle siyah beyaz tam anlamadım