Adet olmam için kullandığım hap!!!!!!!!!!!!!!!!!

fatmaMMMM

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
50
0
16
Tekirdağ
Arkadaslar merhaba.. Ben ıkı aydır tarlusal ısımlı bır hap kullanıyorum. Hap ıcınce adet oluyorum. Içmedığıim zaman olmuyor... şimdi bu hapı ben ömür boyumu kullancam bılgısı olan bana bı yardımcı olabılır mı? Bana doktor hep ıceceksın dedı ama bızde bebek dusunuyoruz ama hap ıcınce adet oluyorum nası olcak bu ıs sokturucu dıolar adet duzenleyıcı değilmiş... Napcam ben ya kafam allak bullak ıcıyorum ama ne zamana kadar onu bıle bılmıyorum bu hapı kullanan bılgısı olan cevap yazarsa sevınırm smdıdedn tesekkurler..

ben evlym bbk yok adet duzelmiyo tekrar kesiliyo cnm pkolumusun

ben evlym bbk yok adet duzelmiyo tekrar kesiliyo cnm pkolumusun

ben tam anlamdım pkolumusn derken? tam bılmıyorum bu konuları doktorum da pekıyı deıl acıkcası sureklı doktor degstrıyorum herkes baska bırsey soyluyo o yuzden bırde burda sormak istedım. bana hamıle kalmayacagımı soyledı ılk doktorum zor dedı... baska gıttım sende bırsey yok normal herseyın dedı gebelıkte olur dedı sonra kıs var dedılr... sımdı bılıyorum kı hap ıcmezsem adet olmuorum ama kıme neye ınancam bılmıyom ozelede gıttık devletede herkes bırsey dıyo benımle aynı durumu yasayan baska bırılerı var mı sormak ıstedım...

arkadasım hayıt tohumu kullan 3 ay net kullanman gerek bır tatlı kasıgı kaynamıs suya at hergun 3 fıncan ıç benım adet 50 60 gun arası olurdu bu ay gununde oldum

cnm kist bazen gorunuyo bazen kayboluyo bende adet olamiyrm kilo var mi peki bana kilo diyolar verirsen olur diyolar seker hapina baslicm doktryazmisti biraktim icmek sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…